Τι γίνεται όταν ενώνουν τις δυνάμεις τους μια από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες του πλανήτη με ένα από τα θρυλικότερα μουσικά γκρουπ όλων των εποχών; Μια πολύ σπέσιαλ εμφάνιση, που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Μπαρτσελόνα και Rolling Stones μαζί, αυτό, ναι, είναι ροκ φάση – Paint it Blaugrana!

Πρόκειται για ένα deal που εντάσσεται στο πλαίσιο της συμφωνίας χορηγίας που έχει το καταλανικό κλαμπ με τη Spotify. Δημιουργήθηκε έτσι μια πολύ ιδιαίτερη φανέλα της Μπάρτσα που έχει πάνω της το περίφημο σήμα με τη γλώσσα έξω της μπάντας των εκλεκτών κυρίων Μικ Τζάγκερ, του Κιθ Ρίτσαρντς και Ρόνι Γουντ.

Οι τρεις τους άλλωστε πόζαραν με τη φανέλα ανά χείρας, η οποία θα φορεθεί στο επικείμενο (Σάββατο 28/10) clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και ακόμα μια φορά, στις 5/11, σε ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών της Μπαρτσελόνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν προεγγραφή σε λίστα προτεραιότητας στο site της Μπαρτσελόνα προκειμένου να αγοράσουν την εμφάνιση, Οι φίλοι της μουσικής πάλι, ανυπομονούν καθώς λίαν συντόμως κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Rolling Stones – κοντά 20 χρόνια είχαν να βγάλουν νέο υλικό!

Rolling Stones
Rolling Stones
Rolling Stones

Photo Credits: www.fcbarcelona.com