Η ταινία Beetlejuice (Σκαθαροζούμης), μία από τις πιο αγαπημένες του τεράστιου Τιμ Μπάρτον, που κυκλοφόρησε το 1988, επιστρέφει με σίκουελ και με δυνατό καστ. Όπως ανακοίνωσε η Warner Bros. η ταινία θα προσγειωθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.

Η μαύρη κωμωδία με στοιχεία φαντασίας και θρίλερ επικεντρώνεται σε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που μετακομίζει στο νέο του σπίτι. Γρήγορα προσαρμόζεται στην καινούρια του ζωή και στη νέα γειτονιά. Όταν οι δυο τους σκοτώνονται σε δυστύχημα και συνειδητοποιούν τι έχει συμβεί, ανακαλύπτουν ότι είναι υποχρεωμένοι να στοιχειώσουν το σπίτι όπου έμεναν «τρομάζοντας» τους νέους κατοίκους.

Σημειώνεται πως το Beetlejuice, με πρωταγωνιστές τους Αλεκ Μπάλντουιν, Τζίνα Ντέιβις και Γουαϊνόνα Ράιντερ απέφερε έσοδα 80 εκατ. δολαρίων. Στο σίκουελ θα επανενώσει τον Μπάρτον με την πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του, «Wednesday», Τζένα Ορτέγκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός θα υποδυθεί την κόρη της Λίντια (Ράιντερ) από την πρώτη ταινία. Η μεγαλύτερη έκπληξη, όμως, είναι η πιθανή επιστροφή του Κίτον στον θρυλικό αυτό ρόλο. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τιμ Μπάρτον θα έχει τα ηνία, ενώ το σενάριο ανέλαβαν οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Μπάρτον στη σειρά Wednesday. Τέλος, τα γυρίσματα του Beetlejuice 2 ξεκινούν στο Λονδίνο από σήμερα 10 Μαίου.