Μια ολοκαίνουρια δουλειά έχει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και την ανακοίνωσε με τον πιο τρελό τρόπο που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς! Συγκεκριμένα πέρασε με ένα τεράστιο στρατιωτικό τανκ που του ανήκει, πάνω από μια Mercedes Benz που ήταν σταθμευμένη μπροστά από τα κεντρικά γραφεία του Netflix στην Καλιφόρνια.

Στο διαφημιστικό βίντεο στο κανάλι του Netflix στο YouTube που ανέβηκε τη Δευτέρα, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας λέει: «Κανείς δεν αγαπάει τη δράση όσο εγώ» ενώ βγαίνει από το τανκ. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποδέχθηκα τη νέα μεγάλη δουλειά ως Επικεφαλής Δράσης του Netflix» πρόσθεσε.

Τελικά τι περιλαμβάνει η νέα του δουλειά;

Δεν είναι ακριβώς σαφές τι περιλαμβάνει η νέα δουλειά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ως Chief Action Officer του Netflix, αλλά ο σούπερ σταρ δήλωσε στο βίντεο πως εργάζεται «όλο το εικοσιτετράωρο» για να προσφέρει στο κοινό «τη μεγαλύτερη δράση στον κόσμο». Το βίντεο – το οποίο δείχνει επίσης τον Σβαρτσενέγκερ να κόβει ένα μπουρίτο στη μέση χρησιμοποιώντας ένα σπαθί στο εστιατόριο των γραφείων του Netflix – απαριθμεί την επερχόμενη σειρά ταινιών και σειρών γεμάτων δράση του Netflix, όπως το Extraction 2 και την 3η σεζόν του The Witcher. Παρουσιάζει επίσης το Fubar – μια σειρά με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ – η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαΐου. Όχι όμως, το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουνίου στο συνδρομητικό κανάλι.

Η είδηση για τον νέο επαγγελματικό τίτλο του διάσημου ηθοποιού, φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Reddit με πάνω από 234 άτομα να σχολιάζουν σε ένα subreddit για το θέμα.

«Οπότε ουσιαστικά δεν πρόκειται για πραγματική θέση και αυτό είναι απλώς μια διαφήμιση, σωστά;» έγραψε κάποιος χρήστης. «Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να περιλαμβάνουν οι αρμοδιότητές του, αλλά αυτός ο άνθρωπος σίγουρα ξέρει μερικά πράγματα για επιτυχημένες ταινίες δράσης» δήλωσε ένας άλλος.

Γιατί επέλεξε τανκ

Κι ενώ οι αρμοδιότητές του παραμένουν άγνωστες για το κοινό, αυτό που είναι σαφές, είναι πως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αγαπάει τόσο πολύ τη δράση, που χρησιμοποίησε ακόμη και το δικό του στρατιωτικό άρμα M47 Patton στο βίντεο, σύμφωνα με το Tudum, την ιστοσελίδα θαυμαστών του Netflix.

Ο Σβαρτσενέγκερ μάλιστα δήλωσε ότι οδήγησε ο ίδιος το τανκ. «Ήμουν πραγματικά εγώ που οδηγούσα; Φυσικά και ναι. Δεν επρόκειτο να αφήσω κάποιον άλλον να έχει αυτή τη γλύκα» είπε, προσθέτοντας: «Και ναι, ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται».

Ήταν μάλιστα τόσο εύκολο που ο πρωταγωνιστής της ταινία «Εξολοθρευτής» εκτέλεσε τη σκηνή σε δύο μόνο λήψεις, περνώντας με το τανκ πάνω από δύο διαφορετικά αυτοκίνητα.