Α, όλα κι όλα: Αποκλείεται να βαρεθείς με αυτό το top 5 ταινιών του Netflix. Είχαμε πολύ καιρό να δούμε μια τέτοια σύνθεση στα ψηλά, με έργα που ενώνουν τρόμο, αγωνία, δράση και σασπένς.

Με άλλα λόγια: Δηλώνουμε κομπλέ, ικανοποιημένοι. Το καλοκαίρι μπήκε καυτό καιρικά, μπήκε και καυτό στην κορυφαία πλατφόρμα streaming εκεί έξω.

Φουλ του θρίλερ: Τι βλέπουν όλοι στο Netflix

Netflix: Η 5άδα ταινιών που βλέπουν όλοι

#1 Under Paris

Μπορείς να διαβάσεις ΕΔΩ την αναλυτική κριτική μας (by Στέργιος Πουλερές) για το φρέσκο Νο1 του Netflix.

Τι θα σου πούμε απλά εν προκειμένω; Πως κάτι τόσο εξωφρενικά αστείο όσο το «καρχαρίας εμφανίζεται στον Σηκουάνα» λειτουργεί καλά στην πράξη, γεννά συγκρίσεις με τα «Σαγόνια του Καρχαρία».

Έχει φουλ δράση, σε τρομάζει, σε κρατάει εκεί, κολλημένο επί της οθόνης. Δεν του το ‘χαμε. Μπράβο. Όχι, μπράβο. Ένα γαλλόφωνο θρίλερ που σε αιφνιδιάζει, ευχάριστα.

#2 The Invitation

Ακόμα ένα θρίλερ στην 5άδα, στο Νο2 συγκεκριμένα του Netflix αυτόν τον καιρό. Θα δεις τη Μισάντεϊ του Game of Thrones (κατά κόσμον Νάταλι Εμάνουελ) και αυτό είναι κάτι, μάλλον.

Κατά τα άλλα, διαβάζουμε, το story έχει βρικόλακες, οπότε αν είσαι φαν, go ahead. Δεν βρήκαμε πάντως κανένα στοιχείο που να λέει πως η ταινία προσφέρει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε δει κατά καιρούς στο είδος. Αλλά εντοπίσαμε περιγραφές θεατών που λένε πως το ευχαριστήθηκαν.

#3 Minions: The Rise of Gru

Το ‘χουμε πει πολλάκις. Το κοινό του Netflix – και ο αλγόριθμος βεβαίως βεβαίως – αγαπάει ό,τι έχει να κάνει με το σύμπαν του «Εγώ, ο Απαισιότατος».

Το part 2 των Μίνιονς έχει λίγο καιρό που προστέθηκε στη λίστα της Νο1 υπηρεσίας streaming εκεί έξω και προφανώς έχει κάνει κατάληψη στην 5άδα. Αναμενόμενο πέρα ως πέρα.

#4 Colors of Evil Red

Έφτασε ως το Νο1 του Netfix κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα και αυτό, όσο να το πεις, κάτι λέει, καθώς το έχτισε βήμα βήμα. Είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον θρίλερ παρά τις ελλείψεις που δεδομένα έχει.

Όλα αυτά καθώς η μητέρα ενός νεκρού κοριτσιού ψάχνει, με τη βοήθεια ενός εισαγγελέα, να μάθει τι συνέβη στην κόρη της.

#5 Godzilla Minus One

Ένα Οσκαρικό υπερθέαμα που περιμέναμε να πάει καλύτερα σε δημοτικότητα στο Netflix. Έχει άλλωστε πολλά καλά του είδους, που είναι ελκυστικά στο μάτι, διαχρονικά.

Η ένταση είναι σχεδόν συνεχής, δεν καταβάλεις κόπο να μείνεις καρφωμένος επί της οθόνης, προκύπτει φυσικά. Κι αν θες παραπάνω για την ταινία και το τι μέρους του λόγου είναι, πάτα ΕΔΩ.