Όπως μεταδίδει ο «Independent», η Στόρμι Ντάνιελς έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Times», μετά από την παραπομπή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της στην ιδέα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Παράλληλα η Ντάνιελς, τόνισε ότι το κατηγορητήριο «θα συνεχίσει να διχάζει τους ανθρώπους», καθώς οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν τη συνεχιζόμενη αύξηση της πολιτικής βίας.

«Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, θα προκαλέσει βία, θα υπάρξουν τραυματισμοί και θάνατοι. Υπάρχει η δυνατότητα να προκύψουν πολλά καλά και από αυτό, αλλά όπως και να έχει, θα προκύψουν και πολλά κακά από αυτό», επισήμανε η πορνοστάρ στο «Times Radio».

«Την πρώτη φορά που με απειλούσαν μου στέλνανε μηνύματα όπως χρυσοθήρας, τσούλα, πόρνη, ψεύτρα και οτιδήποτε παρόμοιο. Αυτή τη φορά όμως τα μηνύματα είναι πολύ πιο απειλητικά όπως, θα σε δολοφονήσω και άλλα παρόμοια», ανέφερε η Στόρμι Ντάνιελς σχετικά με τις απειλές που δέχεται από αγανακτισμένους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ.

Η ίδια σημείωσε επίσης ότι ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών «έχει ήδη ξεφύγει με την υποκίνηση εξέγερσης και την πρόκληση θανάτου και καταστροφής», αναφερόμενη στην υποκίνηση της εξέγερσης στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου που χαρακτηρίστηκε από ειδικούς ως απόπειρα πραξικοπήματος.