Μπορεί να είναι η ανεμελιά του καλοκαιριού ή ο καύσωνας που δεν σε αφήνει να κάνεις γυμναστική με την ίδια ενέργεια. Όλοι μας αθλούμαστε λιγότερο αυτούς τους μήνες, χωρίς όμως να παραμελούμε πλήρως την φυσική μας κατάσταση. Είτε πηγαίνεις ακόμα στο γυμναστήριο, είτε επιλέγεις workout στη φύση, αυτά τα αξεσουάρ και ρούχα θα κάνουν την προπόνησή σου πιο εύκολη, ενώ θα διατηρείς και το στιλ σου.

Κάποια από αυτά απορροφούν τον ήλιο και σου προσφέρουν αέρα αναζωογόνησης, οπότε δεν θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι μονίμως σε μια σάουνα. Από καπέλα μέχρι και gadget, όλα λειτουργούν για να σμιλέψουν το σώμα σου.

Smartwatch

Ένα smartwatch είναι πλέον must για καθένα από εμάς που ασχολείται με τον χώρο του fitness. Εκτός από ότι σου δείχνει ειδοποιήσεις και μηνύματα, μπορεί να μετρήσει τους καρδιακούς σου παλμούς, και να σε ειδοποιεί ότι ενδεχομένως είναι ώρα να σταματήσεις. Το Huawei Watch GT 2 Pro σου προσφέρει όλα αυτά, ενώ μπορεί να ανιχνεύσει ακριβώς δεδομένα υγείας. Plus: Είναι αδιάβροχο, οπότε ενδείκνυται και για κολύμβηση, αν το τρέξιμο δεν είναι στις επιλογές σου.

Μπλούζα που απορροφά τον ιδρώτα

Ένα μπλουζάκι της Under Armour με μαλακό πλεκτό ύφασμα και χωρίς ραφές, που δεν αφήνει τον ιδρώτα να περάσει, θα μπορείς να κάνεις την προπόνηση σου ακόμα και αν βράζει ο τόπος έξω. Εφαρμόζει τέλεια στο σώμα και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα.

Visor καπέλο

Για να καταπολεμήσεις τον ήλιο, ένα καπέλο είναι πάντα απαραίτητο. Ειδικά αν είναι φτιαγμένο από ένα υλικό που να απορροφά τον ιδρώτα και με την μια πλευρά ανοιχτή, για να μπαίνει όσο αέρας μπορεί. Με αυτόν τον τρόπο θα γυμναστείς πιο εύκολα, χωρίς να στάζει ο ιδρώτας στο πρόσωπό σου.

Mini ανεμιστηράκι λαιμού

Όσο αστείο και αν ακούγεται, είναι σωτήριο. Ο επαναφορτιζόμενος ανεμιστήρας λαιμού μπορεί να σου προσφέρει δροσιά όπου και αν είσαι. Γιατί όχι να μην το πάρεις μαζί σου στην επόμενη πεζοπορία που θα κάνεις; Δείτε ένα εδώ.

Μάσκες προπόνησης

Μιας και η πανδημία το επιβάλλει για να γυμναζόμαστε με ασφάλεια, αυτές οι ειδικές μάσκες θα σε βοηθήσουν. Μπορείς να κάνεις τις προπονήσεις σου άνετα και να ανασαίνεις κανονικά, χωρίς να νιώθεις το αίσθημα ότι πνίγεσαι μέσα σε αυτήν -που δεν αρέσει σε κανέναν-.