Επίθεση με μαχαίρι μέσα στη φυλακή δέχτηκε ο παιδόφιλος τραγουδιστής Ian Watkins, με την πρώην σύντροφό του που έφερε στο φως τη «σατανική» του δράση, να απορεί επειδή «χρειάστηκε τόσος χρόνος» για να καταγραφεί κάποιο ξέσπασμα από συγκρατούμενους του αλλοτινού frontman των Lostprophets εναντίον του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Watkins που έχει καταδικαστεί για ορισμένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα που έχουν καταγραφεί ποτέ εναντίον παιδιών, και εκτίει ποινή κάθειρξης 35 ετών στη φυλακή HMP Wakefield στο West Yorkshire, παρέμεινε επί 6 ώρες όμηρος τριών συγκρατούμενών του, οι οποίοι προχώρησαν σε εκτεταμένα βασανιστήρια εναντίον του, με τη ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, οι κρατούμενοι που βρίσκονται πίσω από την επίθεση στον Watkins είναι καταδικασμένοι δολοφόνοι που έφτασαν πρόσφατα στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Μετά το περιστατικό, η πρώην φίλη του Watkins, η οποία αποκάλυψε τις διεφθαρμένες ορμές του, εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός ότι χρειάστηκε τόσος καιρός για να επιτεθεί κάποιος στον 46χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ως σταρ μέσα στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι ο Watkins καταδικάστηκε σε 35 χρόνια φυλάκισης το 2013, καθώς κρίθηκε ένοχος για 13 βαρύτατα αδικήματα εναντίον παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας βιασμού ενός μωρού 11 μηνών.

Είχαν προηγηθεί οι επί χρόνια καταγγελίες της πρώην συντρόφου του, Joanne Mjadzelics, στην αστυνομία σχετικά με την αρρωστημένη δράση του Watkins, οι οποίες, ωστόσο, έπεσαν στο κενό.

Η 47χρονη μίλησε στη Mirror με αφορμή την επίθεση στον Watkins, αναφέροντας ότι «Η μόνη μου αντίδραση είναι απλώς ότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι τους πήρε τόσο πολύ χρόνο για να του επιτεθούν, ειδικά στη φυλακή του Wakefield».

Σημειώνεται ότι η πρώην σύντροφος του Watkins είχε επίσης κατηγορηθεί για συμμετοχή στις αρρωστημένες δράσεις του, με την ίδια να απαλλάσσεται στη συνέχεια από τις σχετικές κατηγορίες.

Την ίδια ώρα, και σύμφωνα με την Daily Mail, επισκέπτες στο σωφρονιστικό ίδρυμα αναφέρουν ότι ο Watkins κυκλοφορεί σαν σταρ μέσα στη φυλακή, η εμφάνισή του είναι πάντα περιποιημένη, ενώ, μάλιστα, φέρεται να έχει και σύντροφο, μια νεαρή κοπέλα γύρω στα 20 που τον επισκέπτεται συχνά.

Ian Watkins: Η φρικτή ιστορία του τραγουδιστή-τέρατος

Ο Watkins καταδικάστηκε το 2013 σε 35 χρόνια πίσω από τα κάγκελα, αφού ομολόγησε μια σειρά φρικτών αδικημάτων που περιλάμβαναν βιασμούς ανηλίκων, σεξουαλικές επιθέσεις σε παιδιά, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και κτηνοβασίας.

Η δράση του σόκαρε ακόμη και τον δικαστή που εκδίκασε την υπόθεσή του, ο οποίος δήλωσε ότι η υπόθεση του Watkins δημιουργεί νέα δεδομένα για τα επίπεδα της φρίκης που μπορεί να προκαλέσει ένας άνθρωπος.

Ο Watkins έπειθε, μάλιστα, γυναίκες-fans του, οι οποίες ήταν μητέρες, να κακοποιούν οι ίδιες σεξουαλικά τα παιδιά τους ενώ τις παρακολουθούσε, ή να επιτρέπουν και στον ίδιο να προχωρήσει σε αντίστοιχες πράξεις.

Μάλιστα, δύο από τις γυναίκες -fans του καταδικάστηκαν σε 14 και 17 χρόνια φυλακής.

Η φρικιαστική δράση του τραγουδιστή φαίνεται πως λάμβανε χώρα επί σειρά ετών, με τον ίδιο τελικά να συλλαμβάνεται με αφορμή υπόθεση ναρκωτικών.