Ένας travel μπλόγκερ δημοσίευσε στο Twitter τη ”σουρεαλιστική” πτήση του στην πρώτη θέση ενός Boeing 777 η οποία είχε διάρκεια μόλις 50 λεπτά. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος, είναι από τα πιο ισχυρά στον κόσμο καθώς είναι σχεδιασμένο να διασχίζει ωκεανούς και ηπείρους. Αλλά ο Andrew Mc Fadden, γνωστός ως Flying Derry Man είχε την ευκαιρία να πετάξει με το αεροσκάφος από το Χίθροου στο Δουβλίνο, μία αρκετά μικρή απόσταση.

Σύμφωνα με τη daily mail, η British Airways, χρησιμοποιεί περιστασιακά μεγάλα αεροσκάφη για σύντομα ταξίδια κάτι που αποτελεί έκπληξη για τους επιβάτες.

Ο 30χρονος μπλόγκερ δημοσίευσε στιγμιότυπα από την εμπειρία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τονίζοντας πως αυτό που έζησε ήταν «σουρεαλιστικό». «Όλοι ήταν σοκαρισμένοι που θα ταξιδεύαμε με τόσο μεγάλο αεροσκάφος μέχρι την πρωτεύουσα της Ιρλανδίας. Όλοι έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο, κατά την επιβίβαση».

«Το κάθισμα ήταν πολύ άνετο και θα ήταν καταπληκτικό για μια πτήση μεγάλων αποστάσεων», είπε στη daily mail και συμπλήρωσε «το πλήρωμα ήταν εξαιρετικό και το αεροπλάνο καθαρό», αλλά θα ήθελα να μας προσέφεραν λίγο περισσότερο φαγητό!».

Boeing

Η θέση του κοστίζει 6.000 λίρες

Η πρώτη θέση του 30χρονου μπλόγκερ κανονικά κοστίζει σχεδόν 6.000 λίρες, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως αυτή τη φορά του κόστισε μόνο 220 λίρες. «Μου έκαναν κράτηση στην καμπίνα του Club Europe – business –.

Ωστόσο, καθώς το αεροσκάφος ήταν για μεγάλες αποστάσεις, είχε μια καμπίνα πρώτης θέσης που χρησιμοποιήθηκε για τους επιβάτες του Club Europa. Ευτυχώς, μπόρεσα να κλείσω μία από αυτές τις θέσεις χωρίς επιπλέον χρέωση.»