Πότε καλώς ορίσαμε το 2021, πότε θα το αποχαιρετήσαμε, κανείς μας δεν το κατάλαβε. Για κάποιους ήταν μια δύσκολη χρονιά, για ορισμένους άλλους, ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα. Ειδικά τα ζευγάρια του Χόλιγουντ, είχαν τη τιμητική τους και φέτος. Για τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, δε, ήταν το απόλυτο λαυράκι.

Εκείνο το ζευγάρι που αναμφίβολα κέρδισε όλα τα φώτα της δημοσιότητας, και δικαίως, ήταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έκαναν επανασύνδεση μετά από 17 χρόνια, ήταν και το κρυφτούλι που έπαιζαν στην αρχή με τους παπαράτσι. Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά όλα τα ζευγάρια:

J.Lo – Ben Affleck

Το ζευγάρι, λοιπόν, που αναφέραμε έχει την πρωτοκαθεδρία. Η επανασύνδεση για τους δύο αστέρες του Χόλιγουντ, ήρθε λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Lopez από τον Alex Rodriguez, με τον αρραβώνα τους να λήγει άδοξα. Η ιστορία τους ξεκίνησε το 2001, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Από την πρώτη στιγμή η χημεία που είχαν μεταξύ τους ήταν ολοφάνερη, ωστόσο η σχέση τους έμεινε πλατωνική, αφού η τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν παντρεμένη.

Τελικά, η Jennifer Lopez πήρε διαζύγιο την επόμενη χρονιά και πολύ γρήγορα ξεκίνησε το νέο ειδύλλιο, που οδήγησε στον αρραβώνα τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Έγινε το αγαπημένο ζευγάρι στο Χόλιγουντ και όλοι περίμεναν τον γάμο τους, ο οποίος λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του, με ανακοίνωση τους, αναβλήθηκε. Σαν αιτία ανέφεραν την υπερβολική προσοχή που είχαν από τα μίντια, σε σημείο που σκέφτονταν να προσλάβουν νύφες ως αντιπερισμασμό.

Ο χωρισμός ήρθε δύο χρόνια αργότερα, το 2004, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος. Τα πράγματα έβαλε στη θέση τους ο ηθοποιός, όταν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, δήλωσε πως ήταν πολύ ερωτευμένοι, αλλά η σχέση τους είχε πάρει διαστάσεις από άποψη δημοσιότητας. Η Lopez πρόσθεσε πολύ αργότερα, πως υπήρχε απίστευτη πίεση από τα μίντια στη σχέση τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να είναι ξανά μαζί τον Μάρτιο, ενώ η επισημοποίηση ήρθε τον Ιούνιο. Έκτοτε, δεν κρύβουν τον έρωτα τους.

Rita Ora – Taika Waititi

Μετά από μήνες που ήθελαν την τραγουδίστρια και τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, ήρθε η επισημοποίηση στις 4 Ιουλίου, ύστερα από την κοινή τους εμφάνιση. Φυσικά, η Rita Ora και ο Taika Waititi είχαν κάνει κάποιες δημοσίες εμφανίζεις μαζί, ωστόσο κανείς δεν παραδεχόταν πως είναι μαζί.

Τελικά αποδείχθηκε πως έχουν σχέση, μετά τη δημοσίευση που έκανε η Rita Ora στο Instagram της. Σε μία σειρά φωτογραφιών, που ανέρτησε, περιλαμβάνεται και μία εικόνα με την ίδια και τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, στην οποία και οι δύο φορούν ταιριαστά πουλόβερ, ενώ εκείνος έχει τα χέρια του τυλιγμένα γύρω της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Rita Ora γράφει: «Όμορφες στιγμές, αναμνήσεις, τυχαία πράγματα που έχω στο κινητό μου και αυτοί που αγαπώ».

Kim Kardashian – Pete Davidson

Αυτή κι αν ήταν έκπληξη, που μας ήρθε προς το τέλος του 2021. Η Kim Kardashian, μετά το διαζύγιό της από τον Kanye West, αποφάσισε να γυρίζει σελίδα στη ζωή της και να ανοίξει την πόρτα του Pete Davidson. Μπορεί η σχέση τους να μην έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα, ωστόσο η επιχειρηματίας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast Honestly with Bari Weiss, άφησε την υπόνοια πως οι δυο τους είναι μαζί.

Το φρέσκο ζευγάρι γνωρίστηκε στο Saturday Night Live, όταν εκείνη το παρουσίασε για πρώτη φορά. Η κοινή τους εμφάνιση λίγο καιρό αργότερα, πυροδότησε τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί, με φωτογραφία να τους αποτυπώνει να πιάνονται χέρι-χέρι.

Στη συνέχεια, είχαν δύο δείπνα στοστο Staten Island της Νέας Υόρκης, κάτι που πυροδότησε φήμες ότι τα πράγματα άρχισαν να «ζεσταίνονται». Η Kim εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία με τον Pete, την Kris Jenner και το Flava Flav για τα 28α γενέθλια του Davidson. Το hint ήταν ότι φορούσαν matchy matchy ρούχα και πολλοί υποστήριξαν ότι κάτι θέλουν να πουν με αυτό.

Channing Tatum – Zoe Kravitz

Mία δικάβαλη ποδηλατάδα τον Αύγουστο, στη Νέα Υόρκη, ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες περί σχέσης, ή τέλος πάντων κάποιου υπαρκτού φλερτ, ανάμεσα στη Zoë Kravitz και τον Channing Tatum. Οι φωτογραφίες στις οποίες οι δυο ηθοποιοί απολάμβαναν αμέριμνοι τη βόλτα τους πάνω σε ένα μαύρο BMX ποδήλατο, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Παρ΄όλα αυτά δεν ήταν η πρώτη φορά που οι φήμες τους ήθελαν μαζί, αφού τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε πως οι δυο τους είναι σε σχέση, αλλά γρήγορα διαψεύστηκε. «Δουλεύουν μαζί πάνω σε ένα επερχόμενο project. Δεν είναι μαζί», είχε δηλώσει παλαιότερα πηγή στο περιοδικό People.

Η επισημοποίηση της σχέσης ήρθε πάντως πριν ένα μήνα, όταν ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram ντυμένοι ως  Travis και Iris σε Halloween party.

Adele – Rich Paul

Η πρώτη κοινή εμφάνιση έγινε σε αγώνα μπάσκετ του Game 5 των τελικών του NBA και έκτοτε τα δημοσίευματα έδιναν και έπαιρναν. Οι δυο τους δεν επιβεβαιώναν την σχέση τους, μέχρι που τον περασμένο Σεπτέμβριο η Adele ανέβασε φωτογραφία με τον Rich Paul στο Instagram, δύο μήνες μετά τη φημολογούμενη σχέση τους.

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ όλους αυτούς τους μήνες, με τις κοινές τους εμφανίσεις να περιορίζονται στα γήπεδα μπάσκετ, μιας και ο Rich Paul είναι μάνατζερ κορυφαίων αθλητών.

Zendaya – Tom Holland

Συμπρωταγωνιστές στην ταινία Spiderman, συνοδοιπόροι στη ζωή. Η Zendaya και ο Tom Holland είναι από τα πιο cute ζευγάρια που είδαμε το 2021. Οι δυο τους το επισημοποίησαν με ένα αρκετά παράδοξο τρόπο, αν και για την ακρίβεια, απλά συμπεριφέρθηκαν σαν κανονικό ζευγάρι που βράζει το αιματάκι τους.

Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο φωτογραφήθηκαν σε φανάει στο σπορ αυτοκίνητο του Holland. Ο 25χρονος ηθοποιός κρατούσε το πρόσωπο της Zendaya με τα χέρια του, και έσκυψε για να τη φιλήσει. Ο Holland κοιτούσε με αγάπη την 24χρονη style icon και χάϊδεψε το πηγούνι της. Βγαλμένο από ταινία όλο το σκηνικό.

Οι φήμες για σχέση ξεκίνησαν πρώτα το 2017, ωστόσο τις αρνήθηκαν κατηγορηματικά. Το 2021 φάνηκε η χρονιά τους καταπώς φαίνεται. Στο μεταξύ, να σημειωθεί πως Zendaya και Tom Holland σχολιάζονται περισσότερο για τη διαφορά ύψους, παρά για το πόσο ταιριαστοί φαίνονται μαζί, αλλά ευτυχώς δεν δίνουν καμία σημασία.

Olivia Wilde – Harry Styles

Με το καλησπέρα σας το 2021, κυκλοφόρησε πως η Olivia Wilde και ο Harry Styles είναι μαζί. Αφορμή για τη δημοσίευση της σχέσης τους ήταν κάποιες φωτογραφίες που έδειχναν τους δυο τους να κρατιούνται χέρι-χέρι στο γάμο του μάνατζερ του τραγουδιστή Jeffrey Azoff.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο 26χρονος και η 36χρονη γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας, Don’t Worry, Darling, ήρθαν αμέσως πολύ κοντά και γνωρίστηκαν καλύτερα μεταξύ τους.

Παρ’όλο το γεγονός πως έχουν ανέβει στο Instagram που είναι και οι δύο μαζί, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους και κρατάνε χαμηλό προφίλ.