Μέσα σε όλα τα στραβά που έχει ο ωκεανός του διαδικτύου, βρίσκεται και αυτή η «πλακίτσα» του να πεθαίνουν κόσμο και κοσμάκη πριν την ώρα του. Τελευταίο θύμα σε αυτή τη λίστα ο Light, ο γνωστός τράπερ, για τον οποίο υπήρξε μια έντονη φημολογία το απόγευμα της Τρίτης στα social media πως έχει πεθάνει και πάει να συναντήσει τον Mad Clip.

Σε όλο αυτό το σούσουρο, ο ίδιος ο Light απάντησε με βίντεο που ανέβηκε στο Instagram στο προφίλ του και σε ένα άσχετο account στο TikTok, όπου με σοβαρό ύφος ζητάει από τον κόσμο να μη στενοχωριέται που πέθανε.

«Κάνω αυτό το βίντεο για αυτό που κυκλοφόρησε στο TikTok. Παιδιά το βίντεο είναι αλήθεια, όντως έχω πεθάνει. Μόλις έχω φτάσει στον παράδεισο, πέθανα χθες. Δε θέλω να στενοχωριέστε για μένα, θέλω να ζήσετε χαρούμενα τη ζωή σας, όπως την έζησα κι εγώ», λέει ο Nerogreco και είναι εμφανές πως απαντά με εξίσου spooky τρόπο στη φημολογία του θανάτου του.

@rap__gamee

Θα σε θυμόμαστε Light🥺 #nerogreco #nerogreco_light #rapgame #fy #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – rap__gamee

Λίγο μετά πάντως, έκανε μερικά στόρι στο Instagram, όπου εξηγεί τους λόγους που δεν κάνει εύκολα περιοδεία σε διάφορα πιο μικρά μέρη στην Ελλάδα και ξεκίνησε λέγοντας «πάμε σε κάτι πιο σοβαρό τώρα», αφήνοντας να εννοηθεί πως το προηγούμενο βίντεο ήταν στο πλαίσιο αυτής της μακάβριας και κακόγουστης πλάκας.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η «ομολογία» του Παπακαλιάτη για το Maestro: «Μου αρέσει να λέω ιστορίες, κάποιες φορές θα είναι καλές, κάποιες όχι τόσο»

Cristiano Ronaldo: Η σύζυγός του Georgina του πήρε ένα αμαξάκι να ‘χει να κινείται – Κόστισε μόνο 300.000 ευρώ

Ακόμη δεν τα έφτιαξαν και χώρισαν ο Pete Davidson με την Emily Ratajkowski