Λίγες ημέρες μετά το τέλος της δίκης της Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση και ήταν το κεντρικό πρόσωπο. Όλοι ήθελαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της, όλες οι κάμερες στήθηκαν γύρω της, όλοι οι δημοσιογράφοι θέλησαν να απαθανατίσουν την παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας που ξεκίνησε στο Ζάππειο Μέγαρο το βράδυ της Δευτέρας (1/11).

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν καλεσμένη του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου, ενώ, όπως δήλωσε, έδωσε το παρών για να στηρίξει και τη φίλη της, Αννίτα Ναθαναήλ, που είναι ένα από τα πρόσωπα που της στάθηκαν από την πρώτη στιγμή. «Αγαπώ πολύ την μόδα. Ευχαριστώ τον Τάσο Μητρόπουλο για την πρόσκληση. Είμαι εδώ για να υποστηρίξω την Αννίτα Ναθαναήλ» ανέφερε η Ιωάννα στις κάμερες.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ιωάννα δίπλα στον Βλάση Χολέβα, τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου, την Έλλη Αγγελιδάκη και δίπλα στη διοργανώτρια της Εβδομάδας Μόδας, την κ. Τόνια Φουσέκη.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά το τέλος της δίκης, όπου επιβλήθηκε ποινή 15 ετών και 3 μηνών στην Έφη Κακαράντζουλα. Μια δίκη που κράτησε λίγες ημέρες δεδομένης της έκτασης που είχε πάρει η υπόθεση, αλλά αποτέλεσε ένα μεγάλο ψυχολογικό βάσανο για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, που όχι μόνο ήρθε αντιμέτωπη με τη γυναίκα που επιχείρησε να την σκοτώσει, αλλά είχε και τον φόβο ότι μπορεί η ποινή να είναι τέτοια που να της επιτρέψει να βγει από τη φυλακή σύντομα και να επιχειρήσει νέα επίθεση εναντίον της.