Το 2020 και το 2021 είναι από τις χρονιές που ιδανικά θα θέλαμε να σβήσουμε από το ημερολόγιο. Lockdown, πανδημία, σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες συμπληρώνουν τον κατάλογο με τα όσα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε.

Υπήρχαν κάποιες στιγμές που έδιναν μια ευχάριστη νότα, ωστόσο, στο τόσο βαρύ κλίμα, όπως για παράδειγμα η συνάντηση επί σκηνής της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση, στο J2US, λίγες ημέρες πριν καλωσορίσουμε τη χρονιά που διανύουμε. Το να είμαστε σε καραντίνα και να βλέπουμε αυτό το θέαμα, ήταν το καλύτερο δώρο που μας χάρισε ο Νίκος Κοκλώνης.

Το twitter είχε πάρει φωτιά και όλοι συζητούσαν για αυτό το ντουέτο που πολλοί περίμεναν χρόνια. Ωστόσο, δεν τα είχαμε δει όλα σε τούτη τη ζωή. Διότι εκτός από το ντουέτο τους, οι δύο τραγουδίστριες έδωσαν απλόχερα και μία έκπληξη, δίνοντας φιλί στο στόμα, λήγοντας έτσι μια ουτοπική κόντρα που είχε γεννηθεί από τα media. Χόλιγουντ γίναμε.

Καταπώς φαίνεται, ίσως να είναι και κάτι που θα πρέπει να συνηθίσουμε, αφού Βανδή και Βίσση, έδωσαν ακόμα ένα φιλί, κρατώντας «ζεστή» αυτή τη φιλία που ξεκίνησαν από το ριάλιτι και μετά. Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν στα γενέθλια του Χάρη Σιανίδη και την ώρα που ο εορταζόμενος έσβηνε τα κεράκια, οι δύο γυναίκες τάισαν η μία την άλλη και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα.

https://www.youtube.com/watch?v=rjN4CH-CZtc

 

Τον τελευταίο χρόνο βέβαια και μετά την κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή του J2US, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έχουν γίνει αχώριστες και δεν το κρύβουν.

Πάντως, οι γέφυρες μεταξύ τους χτίστηκαν για τα καλά, αφού σε παλιότερη δήλωσή της για το τέλος της φημολογούμενης κόντρα της με την Άννα Βίσση, η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει: «Όλα έγιναν αβίαστα. Όλα προέκυψαν από ένα απλό τηλεφώνημα του Νίκου Κοκλώνη που μας ζήτησε να βρεθούμε στο σπίτι του. Και είχε τόσο impact, γιατί απλά το μόνο που χρειαζόταν ήταν να συναντηθούμε! Γιατί, τόσα χρόνια, δεν είχαμε συναντηθεί».