Ή που ο Snik το γυρίζει στο τρολάαρισμα κάθε φορά που συναντάει κάμερες, ή που είναι ο πιο «δε με πολυνοιάζει κιόλας» τύπος της τραπ σκηνής. Τις προάλλες ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης τον οποίο δεν γνώριζε και τον συνάντησε στον δρόμο. Το πρωί της Δευτέρας έδειξε πως δεν γνωρίζει καλά ούτε τον Γιώργο Νταλάρα και αφού μιλούσε για τις δηλώσεις του με αοριστίες, γυρίζει και λέει στον δημοσιογράφο του Πρωινό ότι δεν τις έχει ακούσει. Κι η συνέχεια ήταν ακόμα πιο υπέροχη.

«Φωνητική δεν έχω κάνει, μπορεί να είμαι φάλτσος. Τώρα ο Νταλάρας τι είπε… Είναι ο Νταλάρας, έχει χρόνια πίσω του, we respect him, δεν είμαστε όπως ήμασταν πέρυσι, πρόπερσι, έχουμε κάνει κι εμείς λάθη, δεν είναι κανένας αλάνθαστος. Δεν τα άκουσα αυτά με τον Νταλάρα, έχω να τον ακούσω πάρα πολλά χρόνια. Είναι αυτός που ήταν με τη Βίσση;», ρώτησε με χαρακτηριστική αδιαφορία ο Snik και με τρόπο που μας έκανε να γελάσουμε από αμηχανία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «άμα περάσει από δω δεν θα τον καταλάβαινες; δεν τον ξέρεις», εκείνος απάντησε ότι «άμα μου τον δείξεις θα τον καταλάβω»

Ο Snik είναι εκείνος ο φοιτητής που έχει γίνει τύφλα και ξυπνάει μεσημέρι Χριστουγέννων για να συναντήσει το σόι του στο τραπέζι να κάνει φασαρία και να κρατάει το κεφάλι του ζητώντας να ηρεμήσουν για λίγο κι αφού δεν βρίσκει ηρεμία, ζητάει ένα τσίπουρο ή μια μπύρα για να συνεχίσει από κει που σταμάτησε.