Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση έχουν αφήσει για τα καλά πίσω τους την ουτοπική κόντρα που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν, και έχουν γυρίσει νέα σελίδα στην σχέση τους πλέον. Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν φροντίζουν να επιβεβαιώνουν πως η φιλία τους έχει γερές βάσεις, σφραγίζοντας την με ένα φιλί στο στόμα.

Την πρώτη φορά που το είδαμε ήταν στο J2US, όπου οι δύο τραγουδίστριες βρέθηκαν στη σκηνή μαζί για πρώτη φορά, ενώ μία ακόμη έγινε και σε γενέθλια κοινού τους φίλου. Μία ισόν καμία λένε, οπότε γιατί να μην γίνει δύο τρεις φορές να το εμπεδώσουμε;

Διότι οι δύο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου φιλήθηκαν ξανά, αυτή τη φορά στην σκηνή του Barbarella στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που η Άννα Βίσση βρισκόταν στη μέση του προγράμματος στο νυχτερινό κέντρο, όπου και εμφανίζεται, στην πίστα ανέβηκε η Δέσποινα Βανδή.

https://www.youtube.com/watch?v=TNtYRFwpfq4&t=1s

Βανδή και Βίσση κατάφεραν να τραβήξουν για ακόμη μια φορά τα βλέμματα πάνω τους, ωστόσο δεν κρύβουμε το γεγονός πως κάπως έχει κουράσει όλο αυτό. Αναμφίβολα, μιλάμε για δύο φωνές που απολαμβάνουμε να τις ακούμε μαζί και δεν χρειάζονται καμία περαιτέρω υπερβολή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)