Λίγο πριν την επιστροφή του σίκουελ του Sex and the City, And Just Like That, ο Chris Noth, παραχώρησε συνέντευξη στην Guardian, μιλώντας τόσο για τον ρόλο του όσο και για την ηχηρή απουσία της Kim Cattrall. Μπορεί για πέντε χρόνια να υποδυόταν τον Mike Logan στο Law & Order, ωστόσο ο ρόλος του Mr Big ήταν εκείνος που έμεινε περισσότερο στους τηλεθεατές κι αυτός που τον συντροφεύει ολα αυτά τα χρόνια.

«Αρχικά, όταν η σειρά έγινε πολιτισμικό φαινόμενο, πραγματικά με ενόχλησε διότι δεν μου αρέσει να με αποκαλούν στο δρόμο με το όνομα του χαρακτήρα και γενικώς στους ηθοποιούς δεν αρέσει να ταυτίζονται με χαρακτήρες. Όμως, σταδιακά άρχισα να σκέφτομαι ‘απλώς σταμάτα να αντιστέκεσαι γιατί δεν αλλάζει. Οι άνθρωποι για κάποιο λόγο πάντα θα σε συνδέουν με αυτόν το ρόλο, οπότε αποδέξου το’. Και αν μπορώ να είμαι ένα μικρό μέρος αυτού που ο κόσμος πιστεύει για τη Νέα Υόρκη, αυτό θα ήταν υπέροχο», είπε ο 66χρονος ηθοποιός.

Το age-shaming προς τη Sarah Jessica Parker

Η τηλεοπτική του σύζυγος, Carrie Bradshaw, δέχεται από πολλούς κριτική για την ηλικία της. Πρόσφατα και η Sarah Jessica Parker, είχε μιλήσει για τα επικριτικά σχόλια που δέχεται στα social media. Ο Chris Noth είπε γι’αυτό πω; «Ο κόσμος λέει ‘ω τα κορίτσια δεν είναι τα ίδια’. Προφανώς, γιατί έχουν περάσει 25 χρόνια! Είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι, γερνάμε, προσαρμοζόμαστε – εσείς όχι;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Noth (@chrisnothofficial)

Ο θάνατος του Willie Garson

Τον περασμένο Σεπτέμβιο, ο Willie Garson άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 57 ετών, μετά τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο πάγκρεας. Ο Noth δεν ήξερε ότι ήταν άρρωστός, αλλά για την ακρίβεια κανείς από το καστ. «Οι περισσότεροι από εμάς δεν το ξέραμε. Την τελευταία φορά που τον είδα ήταν στα γυρίσματα και τα βάζω με τον εαυτό μου που δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του. Ήταν ασυνήθιστα διασκεδαστικός και αστείος και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να πει κάνεις, από ότι είναι σπαρακτικό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Noth (@chrisnothofficial)

Για την τηλεοπτική Samantha και την απουσία της

Μεγάλη απουσία από το σίκουελ είναι φυσικά αυτή της Kim Cattrall, της τηλεοπτικής Samantha. O ίδιος δηλώνει άγνοια γι’αυτό: «Πρέπει να σας πω πως δεν έχω ιδέα ποια είναι η σκέψη της ή τα συναισθήμτά της. Ξέρω πως είμαι πολύ κοντά με τη Samantha και οι περιγραφές της δεν πλησιάζουν καν. Τη συμπαθούσα, πίστευα πως ήταν υπέροχη στη σειρά και κάποιοι άνθρωποι προχωρούν για τους δικούς τους λόγους. Δεν ξέρω ποιοι ήταν οι δικοί της. Απλώς εύχομαι να μην είχαν συμβεί κάποια πράγματα γιατί ήταν θλιβερά και άβολα».

Όσο για την κόντρα της με την Sarah Jessica Parker, η Cattrall την χαρακτήρισε σκληρή και υποκρίτρια, όταν η πρώτη έκανε σχόλια για τα συλληπήτηρια στο Instagram, την περίοδο που η δεύτερη έχασε τον αδερφό της. Ο Noth το σχολίασε, λέγοντας πως «απλώς δεν μου αρέσει να βλέπω κανέναν να μιλάει για τη SJ επειδή είναι στόχος. Νιώθω πολύ προστατευτικός μαζί της και δεν χάρηκα γι’ αυτό. Αυτό είναι το μόνο που θα πω για αυτό».

Ο Noth, πάντως, δίσταζε να επιστρέψει στον ρόλο του, γιατί ένιωθε, όχι αδικαιολόγητα, ότι είχε πάει τον Mr. Big όσο πιο μακριά μπορούσε. Τι τον έπεισε λοιπόν για το αντίθετο; «Μια συνομιλία με τον (σεναριογράφο και σκηνοθέτη της σειράς) Michael Patrick King. Ήταν μια μακρά συζήτηση, συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και δέχθηκε πολλές από τις ιδέες μου, εξού και βρήκαμε έναν τρόπο για να δουλέψει όλο αυτό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Noth (@chrisnothofficial)

To Sex and the City 2 προβλήθηκε το 2010 που σημαίνει πως έως πρεμιέρα της συνέχειας σήμερα έχουν μεσολαβήσει η εποχή Τραμπ του τοξικού ανδρισμού και το MeToo με τις αποκαλύψεις για κατάχρηση εξουσίας πανίσχυρων ανδρών του χώρου. Ο Νορθ, ωστόσο, παραδέχεται πως ποτέ δεν είδε έτσι τον Μr Big: «Ποτέ δεν είδα τον Mr Big σαν alpha male, οπότε είναι αστείο που το λες. Αλλά η αλήθεια είναι πως δέχομαι προτάσεις να παίζω αυτούς τους τύπους εξουσίας. Ξέρω πώς να φοράω ένα κοστούμι, όμως η σύζυγός μου το θέτει τέλεια όταν λέει πως ‘δεν νομίζω πως οι άνθρωποι συνειδητοποιούν πόσο ατσούμπαλος είσαι’».