Γνωστότερος για τη συμμετοχή του στη σειρά Sex And The City, όπου υποδύθηκε τον Stanford Blatch, ο Willie Garson άφησε την τελευταία του πνοή τα μεσάνυχτα της Τρίτης και μάλιστα φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες περίμενε το τέλος και προέβη σε μια αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στο Twitter.

«Να είστε ευγενικοί προς τους άλλους. Πάντοτε. Αγάπη σε όλους. Προσεγγίστε την ευγένεια» έγραψε ο Willie Garson και σύμφωνα με όλους όσοι τον γνώριζαν, αυτή η φράση είναι το απόλυτο δείγμα του χαρακτήρα του και της πορείας του όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Η αιτία θανάτου του Garson δεν έχει ανακοινωθεί, όμως η δήλωση του παραγωγού της σειράς, Michael Patrick King, αφήνει να εννοηθεί πως τον τελευταίο καιρό είχε προβλήματα υγείας.

Ο Garson υποδύθηκε τον κολλητό φίλο και μάνατζερ της Carrie Bradshaw στο Sex and The City για 6 σεζόν, ενώ είχε συμμετάσχει στις 2 ταινίες και στα γυρίσματα της spin off σειράς με τίτλο And Just Like That, που βρίσκεται σε διαδικασία γυρισμάτων. Ο έτερος ρόλος που τον σημάδεψε, ήταν αυτός του Mozzie στη σειρά White Collar.

Τηλεοπτικά έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στις σειρές Twin Peaks, Friends, The X-Files, Buffy the Vampire Slayer, Ally McBeal και Boy Meets World, ενώ κινηματογραφικά είχε ρόλους στις ταινίες There’s Something About Mary, Being John Malkovich, Fever Pitch και Groundhog Day.

Το συγκινητικό αντίο του γιου του Willie Garson και οι αναρτήσεις φίλων και συνεργατών

Ο Willie Garson αφήνει πίσω του τον γιο του Nathen Garson, τον οποίο υιοθέτησε το 2009, όντας ένας άνθρωπος που μιλούσε πολύ συχνά υπέρ της υιοθεσίας.

Ο Garson έκανε μάλιστα μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. «Σε αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη. Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιραστήκαμε όλες τις περιπέτειες σου και που μπορέσαμε να πετύχουμε τόσα πολλά. Είμαι περήφανος για σένα. Θα σε αγαπώ για πάντα, αλλά νομίζω ότι είναι ώρα να πας μόνος σου σε μια περιπέτεια. Θα είσαι πάντοτε μαζί μου. Σε αγαπώ περισσότερο απ΄όσο θα μάθεις ποτέ και χαίρομαι που τώρα μπορείς να ηρεμήσεις. Ήσουν πάντοτε ο πιο δυνατός και πιο αστείος και πιο έξυπνος άνθρωπος που γνώρισα. Χαίρομαι που μοιραστήκαμε αγάπη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nathen Garson (@nathen_garson)

Φίλοι και συνάδελφοι ηθοποιοί δεν ξέχασαν τον Willie Garson στο τέλος του και τον αποχαιρέτησαν με εξίσου συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πρώτη απ΄όλους η Cynthia Nixon.

Η Kim Catralla εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του Willie Garson.

Ο Chris Noth, ο Mr. Big του Sex and The City, δεν είχε πολλά λόγια να γράψει στο Instagram, αλλά η ανάρτηση του τα έλεγε όλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Noth (@chrisnothofficial)

Ο Jason Alexander έκανε λόγο για έναν ευγενικό και ευχάριστο ηθοποιό.

Η Julie Bowen, που είχε στενή φιλία μαζί του, θυμήθηκε μια αστεία ατάκα που της είχε πει όταν παντρευόταν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Bowen (@itsjuliebowen)

Τέλος, η Mia Farrow αναφέρθηκε με τη σειρά της κι αυτή στην ευγένεια της ψυχής του.