Η Kim Cattrall παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Variety, «Power of Women», όπου συναντήθηκε με πρώην συνεργάτες της από το «Sex and the City». Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Samantha Jones για έξι σεζόν και σε δύο ταινίες, βρέθηκε με τον δημιουργό της σειράς Darren Star, την σχεδιάστρια κοστουμιών Patricia Field και τη συγγραφέα Candace Bushnell, η οποία έγραψε το ομώνυμο βιβλίο.

Κανένα από τις τέσσερις δεν συμμετείχε στο sequel της σειράς στο HBO Max, «And Just Like That.» Ο Star πιστώνεται ως δημιουργός λόγω της άμεσης σύνδεσης της σειράς με το “Sex and the City”, αλλά ήταν ο Michael Patrick King που διηύθυνε το sequel. Ο Star δεν ασχολήθηκε με τη σειρά καθώς είναι απασχολημένος με το «Emily in Paris» του Netflix.

«Σημαίνει τα πάντα για μένα. Περάσαμε πάνω από 25 χρόνια μαζί» είπε η Cattrall για τους πρώην συνεργάτες της. Ο Star εξέφρασε τον θαυμασμό του για την καριέρα της Cattrall, λέγοντας ότι θα μπορούσε να εμφανιστεί στο «Emily in Paris» με έναν guest ρόλο. «Δουλεύει αδιάκοπα από όταν ήταν 20 ετών. Ήμασταν τυχεροί που την είχαμε στη σειρά αλλά αυτό ήταν μία μόλις στάση στην υπέροχη δουλειά που έχει κάνει στην καριέρα της» πρόσθεσε.

Η τελετή Power of Women του Variety για το 2022, τίμησε την Cattrall για τη συνεχιζόμενη συνεργασία της με το The Actors Fund, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που προσφέρει οικονομική και υγειονομική βοήθεια σε ηθοποιούς και συνεργεία στα παρασκήνια. Βραβεύτηκε για δουλειά της στο Ταμείο των Ηθοποιών,

Η Cattrall μίλησε ανοιχτά στο Variety πριν από την τελετή για τον λόγο που αποχώρησε από το franchise «Sex and the City» μετά τη δεύτερη ταινία. Η ηθοποιός είπε ότι «δεν της ζητήθηκε ποτέ να μείνει εκτός» της σειράς συνέχειας, αλλά ούτως ή άλλως δεν την ενδιέφερε ποτέ. «Δεν εγκατέλειψα κανέναν. Μπορείς να φανταστείς να επιστρέφεις σε μία δουλειά που έκανες πριν από 25 χρόνια; … Τα πάντα πρέπει να εξελίσσονται ή να πεθαίνουν.

Η δουλειά δεν έγινε πιο εύκολη. Έγινε πιο περίπλοκη με την έννοια του πώς θα προχωρήσεις με αυτούς τους χαρακτήρες; Ένιωσα ότι το τέλος της σειράς ήταν έξυπνο. Δεν επαναλαμβανόμαστε. Και μετά η ταινία για να κλείσει τα κενά. Και μετά υπάρχει μια άλλη ταινία. Ίσως να υπάρχει κι άλλη ταινία;»» είπε σε συνέντευξη στο Variety. Ακόμα, η Cattrall είπε ότι δεν έχει παρακολουθήσει καν το And Just Like That.

Η πολυτάραχη σχέση της Cattrall με την Parker

Μάλιστα, έχει έρθει σε ρήξη με την Sarah Jessica Parker, ξετυλίγοντας το κουβάρι της πραγματικής σχέσης τους. Αφέθηκε να εννοηθεί ότι ήταν το μαύρο πρόβατο και ποτέ δεν έγινε δεκτή στην κλίκα τους. Σε ένα άρθρο από το 2009 είχε γραφτεί ότι οι δύο τους δεν μιλούσαν καν στα γυρίσματα, κάτι που έχουν διαψεύσει.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν η Parker πήρε αύξηση, ενώ η Cattrall όχι, με την δυσαρέσκειά της να εκφράζεται δημοσίως το 2004, όταν δεν κάθισε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του καστ στα Emmy. Πέρα από την κόντρα τους και τις κατηγορίες για την κακή συμπεριφορά της Parker, φαίνεται ότι υπήρχε ακόμα ένας λόγος που η Kim δεν ήθελε να επιστρέψει στο franchise.

Λέγεται ότι στην πλοκή της τρίτης ταινίας, ο 14χρονος γιος της Miranda, έστελνε ερωτικά μηνύματα στη φίλη της μαμάς του. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην ηθοποιό, για αυτό και δεν ήθελε να συνεχίσει. H Parker πάντως την πέταξε πρόσφατα την μπηχτή της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα ήθελε να γυρίσει η Kim.

«Η ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο δεν παίζει πλέον αυτόν τον ρόλο, αλλά οι άνθρωποι δεν λείπουν από τη ζωή σου παρά μόνο όταν δεν τους θέλεις», δήλωσε αρνούμενη να απευθυνθεί στην Cattrall ονομαστικά.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Amber Heard: Η φοβισμένη αντίδρασή της όταν ο Johnny Depp την πλησίασε στο δικαστήριο

Madonna: Ζητά συνάντηση με τον Πάπα – «Με έχουν αφορίσει 3 φορές»

And Just Like That… η Sarah Jessica Parker δεν θα ήθελε την Cattrall στο reboot