O Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και μίλησε τόσο για τον ρόλο του στη σειρά Maestro, αλλά και για το ψεύτικο προφίλ που δημιουργήθηκε με το όνομά του.

Για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και τον ρόλο του, ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε πει πως «Ο δικός μου ήρωας, σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους ήρωες, είναι ο πιο ήσυχος. Για κακή του τύχη ξέρει τα πάντα για όλο το νησί, γιατί όλοι περνάνε από το ιατρείο του. Ξέρει μυστικά και ίντριγκες. Επειδή έχει ένα πρόβλημα υγείας δικό του, βλέπουμε κυρίως τις πιο σκοτεινές του πλευρές, αλλά έχει και φωτεινές, κυρίως όταν συναναστρέφεται με τη Σοφία. Είναι ο μεγάλος του έρωτας. Ο Μιχάλης έκανε το λάθος να αγαπήσει τον πιο λάθος άνθρωπο».

«Το Maestro δεν είναι μία σειρά που θα σου κουνήσει το δάχτυλο. Το θέμα είναι να μην κάνουμε ότι δεν μας αφορά αυτό που γίνεται στο διπλανό σπίτι. Εύχομαι η σειρά να μείνει στην ιστορία ως η δουλειά που μας θύμισε το πως πρέπει να γίνεται η τηλεόραση».

 

Διαβάστε ακόμη: Valentina Ferragni: Χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης και έχει ήδη νέο φλερτ – 19 ετών και διάσημος ηθοποιός στη Μαδρίτη

Όσον αφορά το ψεύτικο προφίλ στα social media και το γεγονός ότι ενεπλάκη σε μια υπόθεση, εν αγνοία του, που έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά, δήλωσε:

«Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών. Έρχονταν στο θέατρο και μου έλεγαν “ήρθα”. Έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά, αυτό με είχε αγριέψει. Πήρα τηλέφωνο στην Δίωξη και ανέλαβαν αυτόν που υποδυόταν εμένα στα social media».