Αφού η Britney Spears «βομβάρδισε» τον λογαριασμό της στο Instagram με γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της, αποφάσισε να ξανακλείσει το προφίλ της. Το είχε ξανακάνει τον Σεπτέμβριο του 2021, για να κάνει όπως είπε ένα διάλειμμα, μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο Sam Asghari.

Πιθανότατα να ξανανοίξει τον λογαριασμό της, αφού και την προηγούμενη φορά δεν παρέμεινε για πολύ κλειστός. Σίγουρα, αν τον ανοίξει, θα τον ξανακλείσει σε διάστημα μίνιμουμ 6 μηνών. Φαίνεται να είναι ένα νέο trend στο Hollywood, που πάντα πιάνει και ξαφνιάζει τους ακόλουθους του κάθε καλλιτέχνη.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποθέτουν πως η Spears αναγκάστηκε να κλείσει το Insta της, λόγω των πολύ ειλικρινών της εξομολογήσεων και των σχολίων που λάμβανε. Το TMZ ανέφερε ότι το Instagram δεν κατέβασε τη σελίδα, πράγμα που σημαίνει ότι η Spears απενεργοποίησε τον λογαριασμό η ίδια.

Λίγο μετά το ρεπορτάζ του TMZ, το Entertainment Tonight δημοσίευσε τη δική του υπόθεση, αποκαλύπτοντας ότι είχε μάθει ότι η Spears απλώς «κάνει ένα διάλειμμα από το Instagram». Το Entertainment Tonight ανέφερε την επιθυμία της ποπ σταρ να «αποσυνδεθεί» για λίγο από τα social, όπως έκανε και τον Σεπτέμβριο.  Μια πηγή είπε στο ρεπορτάζ τότε: «Είπε προηγουμένως ότι θα έκανε ένα διάλειμμα που της άξιζε όπως κάνουν πολλές διασημότητες».

Ο αρραβωνιαστικός της, πάντως, Sam Asghari, είναι ενεργός στο Instagram, αν και δεν έχει σχολιάσει τα τεκταινόμενα, ούτε ανέφερε ότι υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας για την Spears. Το Twitter της, παράλληλα, παραμένει ανοιχτό, αν και δεν το χρησιμοποιεί πολύ. Η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε για τελευταία φορά το Twitter της τον Ιανουάριο για να σχολιάσει τη συνέντευξη της αδελφής της Jamie Lynn Spears στο ABC News.

«Η οικογένειά μου κατέστρεψε τα όνειρά μου 100 δισεκατομμύρια τοις εκατό και προσπάθησε να με κάνει να μοιάζω με την τρελή», έγραψε τότε η Spears, λέγοντας ότι η αδερφή της την χρησιμοποίησε για να κερδοσκοπήσει.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Το φαινόμενο Emma Chamberlain: Η εξέλιξη της πιο διάσημης youtuber που βγάζει εκατομμύρια

It’s Britney beach: Ολόγυμνη σε εξωτική παραλία

Γιατί η Rihanna επαναστατεί ενάντια στα ρούχα εγκυμοσύνης;