H Rihanna διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και όπως δείχνει, το απολαμβάνει στο μέγιστο. Η τραγουδίστρια, βέβαια, έχει βρεθεί στα πηγαδάκια της συζήτησης, εξαιτίας των outfits που επιλέγει για κάθε της εμφάνιση. Έχει λογοκριθεί έντονα, αλλά δεν δίνει καμία σημασία σε όσους λένε πως παραείναι τολμηρή.

Κι αυτό γιατί η Riri δεν έχει σκοπό να αγοράσει ρούχα εγκυμοσύνης, όπως πρόσφατα δήλωσε στο Bustle. «Δεν πρόκειται να αγοράσω παντελόνια εγκυμοσύνης, τζιν, φορέματα ή να κάνω ό,τι μου είπε η κοινωνία να κάνω πριν. Όταν έβλεπα γυναίκες να ντύνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, πίστευα ότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος. Έτσι προκάλεσα τον εαυτό μου να το πιέσω περαιτέρω και πραγματικά απλά να διασκεδάσω με το στυλ της εγκυμοσύνης», επισήμανε η Rihanna και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο διασκεδαστικό από μια πρόκληση για μένα. Εκεί γίνομαι δημιουργική. Εκεί αναγκάζομαι να βρω νέες ιδέες και νέους τρόπους για να το κάνω να λειτουργήσει». Όσο για το πώς η επιχειρηματίας και δημιουργός των καλλυντικών Fenty θα όριζε το στυλ μητρότητας της, η Rihanna είπε ότι πιθανότατα θα το συνόψιζε ως «επαναστατικό», καθώς αμφισβητεί τα στυλ μητρότητας που έχει δει στο παρελθόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R I H A N N A (@ririgalbadd)

Γενικά έχει υιοθετήσει outfits που δεν καλύπτουν καθόλου τη φουσκωμένη κοιλιά της. Από crop tops μέχρι αλυσίδες στην κοιλιά, η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος συνεχίζει να προκαλεί την έκπληξη, τις εντυπώσεις και τον διχασμό με τις εμφανίσεις της. Και για να θέλουμε να τα λέμε όλα σωστά, η Rihanna πολύ πριν μείνει έγκυος, είχε ένα ιδιαίτερο style, που πήγαινε κόντρα στα κοινωνικά στερεότυπα. Επομένως, ορισμένοι δεν πέφτουν και απ΄τα σύννεφα για τις στυλιστικές της επιλογές τώρα.

Στο μεταξύ, δήλωσε πως αν η σημερινή της εμφάνιση προκαλεί σάλο, τότε δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. «Θα υπάρξει και η άλλη πλευρά της εγκυμοσύνης. Ανυπομονώ λοιπόν να είμαι δημιουργική και σε αυτό». Κι εμείς ανυπομονούμε…

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr

Angelina Jolie: Ζητά να μπει τέλος στον πόλεμο στην Ουκρανία – «Τα παιδιά θα πληρώσουν το τίμημα»

Bella Hadid: Παραδέχεται ότι έκανε πλαστική στη μύτη – «Aισθανόμουν άσχημη και αδιάφορη»