Στα χωρίσματα είναι η Cardi B με τον Offset; Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη, παρά μόνον ότι έκαναν unfollow στο Instagram και έγραψαν αινιγματικές αναρτήσεις ο ένας για τον άλλον. Οπότε, μπορεί κάποιος να συμπεράνει ότι περνάνε δύσκολες στιγμές…

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο ράπερς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2017.

Πάντως, η 31χρονη ράπερ έγραψε κάποια αινιγματικά μηνύματα μέσω του Instagram story της τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Δείτε τα unfollow του ζευγαριού

«Ξέρεις όταν απλά ξεπερνάς τις σχέσεις», έγραψε η Cardi B και πρόσθεσε: «Έχω κουραστεί να προστατεύω τα συναισθήματα των άλλων… ΠΡΕΠΕΙ να βάλω πρώτο τον εαυτό μου».

Εν τω μεταξύ, το πρώην μέλος των «Migos» κατέφυγε στο δικό του Instagram όπου ανέβασε ένα απόσπασμα από τον χαρακτήρα του Αλ Πατσίνο στο «Scarface» να φωνάζει: «Έι, γαμ*** σου,φίλε! Ποιος το έφτιαξε αυτό; Εγώ! Ποιον εμπιστεύομαι; Εμένα!».

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Cardi B έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο σόου του Balenciaga για το φθινόπωρο 2024 στο Λος Άντζελες. Αισθητά απών, ωστόσο, ήταν ο σύζυγός της.

Το ταραχώδες ζευγάρι είχε γίνει και πάλι πρωτοσέλιδο τον περασμένο Ιούνιο, αφού ο Offset κατηγόρησε την Cardi Β – με την οποία μοιράζεται μια κόρη 5 χρονών και έναν γιο 2 χρονών – ότι τον απατά!

Τα αινιγματικά μηνύματα της Cardi B

* Photo credits: Shutterstock