Η Cardi B δημοσίευσε ένα τόπλες twerking βίντεο στα Stories της στο Instagram την Τρίτη – φορώντας μόνο ένα γυμνό στρινγκ. Η 31χρονη μουσικός φορούσε ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους και τα εκτεταμένα τατουάζ της στην πλάτη με λουλούδια φαινόταν πλήρως στο τρελό βίντεο. Το τραγούδι Freaky, ένα τραγούδι του συζύγου της Cardi, Offset, επίσης 31 ετών, παιζόταν στο παρασκήνιο και είναι ένα κομμάτι στο οποίο συμμετέχει επίσης.

Η Cardi B δεν φοράει τίποτα άλλο εκτός από ένα γυμνό στρινγκ καθώς δείχνει το γιγάντιο τατουάζ της στην πλάτη σε ένα τρελό τόπλες twerking.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της Cardi B

Το Freaky είναι το έκτο κομμάτι από το δεύτερο στούντιο άλμπουμ του Offset Set It Off, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο. Την περασμένη εβδομάδα, η Cardi και ο Offset απολάμβαναν ένα πάρτι κυκλοφορίας για το άλμπουμ στο Long Island της Νέας Υόρκης. Μοιράζονται δύο παιδιά – Kulture, 5, και Wave, δύο – και ο Offset έχει άλλα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, η Cardi B σόκαρε πολλούς όταν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, αν και τελικά συμφιλιώθηκε με τον σύζυγό της. Νωρίτερα σήμερα, σε ένα άλλο Instagram Story, η Cardi διαφήμιζε την ετικέτα σχήματος και σαλονιών Skims, της οποίας συνιδρυτής ήταν η Kim Kardashian.

Ο ράπερ τράβηξε μια ομαδική selfie σε ένα κλαμπ φορώντας ένα στενό φόρεμα σε ροζ δέρμα και μια τεράστια ασημένια αλυσίδα Playboy Bunny. Στη συνέχεια έγραψε τη λεζάντα της ανάρτησης: «Τα @skims φορέματα κάνουν πάντα σωστά το σώμα ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ», επισημαίνοντας τη μάρκα. Ήταν μέρος μιας συνεχιζόμενης καμπάνιας μεταξύ των δύο, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από μια εβδομάδα.

Πηγή: DailyMail