Χάθηκε να έχουμε γονείς την Cardi B και τον Offset; Η κόρη τους Kulture έχει ήδη πάρει σαν δώρο τα χρήματα που κάποιος μπορεί να βγάλει σε όλη του τη ζωή. Γιόρτασαν, λοιπόν, τα τέταρτα γενέθλια της κόρης τους με ένα ταξίδι στην Candytopia και 50.000 δολάρια σε μετρητά.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram του Offset, η κόρη του ζευγαριού εθεάθη να ζητά από τον πατέρα της να της αγοράσει το μαλλί της γριάς ενώ βρίσκεται στο παράθυρο ενός μαύρου SUV. Λίγα λεπτά αργότερα, κρατούσε μια στοίβα με μετρητά. Θα μου πεις τι να κάνει το 4χρονο 50Κ σε μετρητά κιόλας; Να πάρει τσίχλες και γλειφιτζούρια. Τι πιο φυσιολογικό;

Η Cardi B ακούστηκε στο βάθος να ρωτά, «τι είναι αυτό», καθώς καθόταν στο SUV, χαμογελώντας. Το κορίτσι απάντησε, αποκαλώντας τη στοίβα των μετρητών «ticket», που είναι αργκό για ένα εκατομμύριο δολάρια. Ξέρει και το slang, που εμείς στην ηλικία της ξέραμε μόνο το «Λόλα να ένα μήλο». Η είδηση αυτή είναι ικανή να σου έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι, λόγω της μηδαμινής αξίας που δίνουν στα λεφτά.

Η τετραμελής οικογένεια δημοσίευσε βίντεο στο Instagram από τα γενέθλια καθώς περιπλανιόταν στην Candytopia με την Kulture και τον 10 μηνών γιο του ζευγαριού, Wave. Δεν είναι καν το πρώτο δώρο ανυπολόγιστης αξίας που της κάνουν. Ο ράπερ χάρισε στην κόρη του μια ροζ τσάντα Birkin για τα δεύτερα γενέθλιά της, προκαλώντας οργή από τους θαυμαστές για το δώρο που η αξία του αγγίζει πενταψήφιο αριθμό.

Το ζευγάρι έντυσε επίσης την κόρη του με ρούχα Balenciaga αξίας 2.400 δολαρίων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της Disneyland τον Μάρτιο.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Κατερίνα Στικούδη, ποιο είναι τελικά το μυστικό για την επιτυχία σου;

Ιωάννα Τούνη: Η απάντησή της στις φήμες περί χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

50 Cent: «Χρυσάφι» για 2 ώρες εμφάνιση σε γνωστό beach club της Μυκόνου