Η κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Χεορχίνα Ροντρίγκεζ στο Netflix, επιφύλασσε αρκετές εκπλήξεις, με μια εξ αυτών να αφορά στην σεξουαλική ζωή της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο, η Χεορχίνα προχωράε σε πιπεράτες αποκαλύψεις, κάτι που εξηγεί γιατί πρόκειται αυτή τη στιγμή για τη σειρά που είναι στην κορυφή των trends στην Ισπανία.

Εξάλλου, το συγκεκριμένο επεισόδιο προβάλλει ακόμα στιγμές από τη ζωή της Χεορχίνα με τον Κριστιάνο στη Μαδρίτη, όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Ρεάλ. Σε αυτό το επεισόδιο η Χεορχίνα δείχνει το σπίτι τους στη Μαδρίτη σε φίλους της και καθώς συζητούν για ένα τατουάζ που έχει στο χέρι της, εκείνη τους λέει ότι δε μπορεί να το βρέξει ακόμα και η κουβέντα κλιμακώθηκε σε πιο σεξουαλικά θέματα.

«Απέφευγα να πάω να κολυμπήσω στην παραλία, αλλά γύρισα σπίτι και ο Κριστιάνο μου είπε να πάω στο σπα. Με ενοχλούσε πολύ όμως που δε μπορούσα να βρέξω τα χέρια μου. Είχα κουραστεί να τα έχω ψηλά για να μη βραχούν», λέει, για να της πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ένας φίλος της ότι θα μπορούσαν να κάνουν σεξ στο κρεβάτι και όχι στο σπα. Τότε η Χεορχίνα απάντησε αυθόρμητα «Όχι, το κάναμε εκεί».

Επικράτησε για λίγο σιωπή, με την αδερφή της, την Ιβάνα, να την ρωτάει ξανά για επιβεβαίωση αν έκαναν σεξ στο σπα και την Χεορχίνα να μην απαντάει, να γελάει πονηρά και να προσπαθεί να το καλύψει.

Ευχαριστούμε Χεορχίνα για την ενημέρωση.