Γρηγορότερα από το αναμενόμενο ολοκληρώθηκε η δικαστική αντιπαράθεση της Γκουίνεθ Πάλτροου με τον 76χρονο Τέρι Σάντερσον για το ατύχημα στο ski resort που έγινε στη Γιούτα το 2016.

Ο Σάντερσον είχε μηνύσει την Πάλτροου από το 2019 και σε πρώτη φάση ζητούσε 3.1 εκατομμύρια δολάρια, με το δικαστήριο να μην τον δικαιώνει. Το βράδυ της Πέμπτης έγινε το 2/2 στις δικαστικές ήττες για τον Σάντερσον, αφού η μήνυση για να του καταβληθούν 300.000 δολάρια από την Πάλτροου, ως αποζημίωση για σωματική και ηθική βλάβη, απορρίφθηκε από το δικαστήριο στη Γιούτα, το οποίο δικαίωσε την ηθοποιό.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου υποστήριζε από την πρώτη στιγμή πως το ατύχημα ήταν στην ευθύνη του Σάντερσον και υπήρξαν μαρτυρίες ειδικών που στήριζαν το δικό της σενάριο. Έτσι, το δικαστήριο την απάλλαξε από τις κατηγορίες και ο Σάντερσον θα πρέπει να της καταβάλει το 1 δολάριο συν τα δικαστικά έξοδα.

«Ένιωσα ότι το να με σέρνουν σε μια ψευδή κατηγορία, έβαλε σε κίνδυνο την ακεραιότητά μου. Νιώθω ικανοποίηση με το αποτέλεσμα και εκτιμώ τη σκληρή δουλειά του δικαστή Χόλμπεργκ και των ενόρκων και τους ευχαριστώ για την κατανόηση που είχαν στη διαχείριση της υπόθεσης», έγραψε σε μια ανακοίνωση που μοιράστηκε στα μέσα, η Πάλτροου.

«Άκουσα πως με χαρακτήριζαν στο δικαστήριο…Ήταν ένα αφήγημα για το πώς έχω ζήσει τη ζωή μου. Είπαν πράγματα που δεν ήταν με τίποτα αληθινά», είπε από την πλευρά του ο ηττημένος Σάντερσον, που απέδιδε ευθύνη στην Πάλτροου για το ότι χάλασαν οι σχέσεις του με την οικογένειά του.

Σημαντικό ρόλο στην κατάληξη της υπόθεσης έπαιξε η κατάθεση του προπονητή σκι, Έρικ Κρίστιανσεν, ο οποίος υποστήριξε ότι η ευθύνη ανήκει πάντοτε στον σκιέρ που έρχεται από πάνω προς τα κάτω και ποτέ στον σκιέρ που ανεβαίνει την πλαγιά.

Τι του είπε στο αυτί η Γκουίνεθ Πάλτροου

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας από την έδρα, και αφού ορίστηκε το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν από δω και πέρα, η Πάλτροου σηκώθηκε από τη θέση της εναγομένης και πήγε στον Σάντερσον και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως του είπε «σου εύχομαι να είσαι καλά» και εκείνος της απάντησε «σ’ ευχαριστώ καλή μου».

Αυτή η δίκη που κράτησε σχεδόν 15 μέρες, θα περάσει στην Ιστορία ως μια από τις πιο παράξενες διαδικασίες που έχουν γίνει γνωστές, καθώς είδαμε μέχρι και τους δικηγόρους της Πάλτροου να εμφανίζονται τις πρώτες μέρες στο δικαστήριο και να κερνάνε γλυκά τον δικαστή και τους ενόρκους, κάτι που ο ίδιος ο δικαστής αρνήθηκε και ζήτησε να μην επαναληφθεί.

* Photo credits: Getty Images