Όσοι γνωρίζουν την Ελένη Φουρέιρα προσωπικά, θα στη χαρακτηρίσουν ως ένα πλάσμα-διαμάντι. Τα διαμάντια όμως χρειάζονται και πιστοποίηση και το βράδυ της Τετάρτης η Φουρέιρα πήρε την πιστοποίησή της, ούσα η πρώτη Ελληνίδα τραγουδίστρια με διαμαντένιο άλμπουμ.

Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στον Βοτανικό, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, η Panik Records υποδέχτηκε πλήθος καλλιτεχνών, influencers και δημοσιογράφων για να τιμήσει την κορυφαία popstar της χώρας και μαζί της και όλους τους συνεργάτες της που φρόντισαν ώστε το άλμπουμ «Poli Ploki» να γίνει διαμαντένιο.

Μερίδιο στην επιτυχία της βραδιάς είχε και η Cîroc Vodka. Η εκλεπτυσμένη βότκα από τη Ν. Γαλλία γιόρτασε παρέα με την κορυφαία performer και Cîroc Ambassador Ελένη Φουρέιρα στην τελετή απονομής διαμαντένιου δίσκου για το άλμπουμ της Poli_Ploki, που κυκλοφορεί από την Panik Records. Σε ένα exclusive event γεμάτο glamour και μουσική, οι λαμπεροί καλεσμένοι έζησαν ξεχωριστές στιγμές παιχνιδιάρικης πολυτέλειας παρέα με τη μοναδική Cîroc Vodka.

Εμπνευσμένη από 400 χρόνια γαλλικού savoir-faire και αχαλίνωτη φαντασία, η Cîroc είναι μια βότκα γεμάτη ζωντάνια και στιλ – το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γιορτή.

Γνωστοί celebrities, socialites και content creators από τον χώρο της μόδας και της μουσικής ήταν εκεί για να τιμήσουν με την παρουσία τους το κατόρθωμα-ρεκόρ της κορυφαίας pop star των no1 επιτυχιών. Elevated vibes, φαντασμαγορικά σκηνικά και μοναδικά drag shows ήταν μερικά μόνο από τα highlights της ξεχωριστής αυτής βραδιάς.

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε και επίσημα «διαμάντι»

Με soundtrack τους ήχους της pop icon ερμηνεύτριας, οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν μοναδικά Cîroc Vodka serves, εμπνευσμένα από τις μεγαλύτερες της επιτυχίες. Από το δροσερό Blue Dot “Aeraki (To Thiliko)” με pink grapefruit, μέχρι τα συναρπαστικά Cîroc “Poli_Ploki” Martini και Virgin “Kollima” Martini, οι καλεσμένοι έκαναν cheers απολαμβάνοντας την απαλή και φρουτώδη γεύση της Cîroc Vodka, κλείνοντας το μάτι στο καλοκαίρι που ολοένα και πλησιάζει.

Η βραδιά περιελάμβανε βραβεύσεις σε στιχουργούς, συνθέτες και σκηνοθέτες των videoclips για όλα τα τραγούδια του άλμπουμ της Φουρέιρα, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ένα εντυπωσιακό drag show από τις Holy Grace, Nicole Nasty, Mary Sunshine, Helena Hudson και Niki Martin που συνδύασαν τραγούδια με δηλώσεις που έχει κάνει η Ελένη όλα αυτά τα χρόνια για τη ζωή της και τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο.

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε και επίσημα «διαμάντι»