O Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του στον Alpha και στο Happy Day τάχθηκε κατά των ριάλιτι και των πλαστικών επεμβάσεων. Μάλιστα, τόνισε ότι τίποτα δεν τον φοβίζει, ενώ αναφέρθηκε και στην εκπομπή που θα παρουσιάσει. Για τη νέα εκπομπή, «Ό,τι αγαπώ», υπογράμμισε πως «δεν με φοβίζουν καθόλου τα σχόλια που θα ακούσω για την εκπομπή».

«Θα κάνω ό,τι θέλω και ό,τι μου αρέσει» τόνισε ο ηθοποιός. Ακόμα σχολίασε ότι οι 36 νέες τηλεοπτικές σειρές «ναι μεν προσφέρουν εργασία, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να τις καταναλώσει ο τηλεθεατής…Οι νέοι είναι κουρασμένοι από πριν, δεν τους κουράζει η δουλειά» λέει μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ότι έχουν γεννηθεί κουρασμένοι και για αυτό φταίνε οι γονείς τους.

Στην συνέχεια σχολίασε τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες καταφεύγουν οι γυναίκες. «Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα έρθει σε μένα. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Απάντησε πως δεν βλέπει δικές του σειρές ενώ είπε ότι «είμαστε πάρα πολύ συντηρητικοί. Πρέπει να ξεκολλήσουμε. Εμείς βλέπουμε την χαριτωμένη πλευρά όχι την ουσία. Είμαστε λίγο υποκριτές. Από την μία δείχνουμε τις κραυγές στο γήπεδο και μετά μας πιάνει μία σεμνοτυφία, 8 με 11 η ώρα, ότι και καλά θα χαλάσουν τα χριστά ήθη του Έλληνα».

Ακόμα άφησε αιχμές κατά των ριάλιτι που προβάλλονται στην τηλεόραση, χαρακτηρίζοντάς τα «πορνό». «Το να χώσω κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι και να κάνουν σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, και δήθεν ότι συμπεριφέρονται με έναν τρόπο και ότι βγάζουν τον εαυτό τους, αυτά είναι αστεία πράγματα. Αυτά είναι ένα υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων». Μάλιστα δεν θα έπαιρνε σε δουλειά κάποιον που έχει μπει σε ριάλιτι show. «Δεν είναι επαγγελματίες. Είναι σα να θες να κάνεις ρεκόρ χωρίς να έχεις γυμναστεί» λέει μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την πολιτική, σχολίασε ότι δεν θα ασχοληθεί ενεργά. «Δεν έχω προτάσεις πια. Θα μειοψηφήσω» είπε επισημαίνοντας ότι αλλάζει πολιτικές κατευθύνσεις. «Μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν».