Εδώ και κάτι ώρες η Νατάσσα Μποφίλιου βρίσκεται στο επίκεντρο, χωρίς βέβαια να είναι αυτή και η μοναδική φορά. Η έντεχνη τραγουδίστρια, που διαθέτει μια φωνή που είναι από τις καλύτερες που έχουμε στην Ελλάδα, δέχτηκε σωρεία αρνητικών σχολίων στο Instagram, μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε από το ταξίδι της στο Λονδίνο.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι η Μποφίλιου είναι ενάντια στον καπιταλισμό και την εξουσία, αλλά κυκλοφορεί και προωθεί πανάκριβα ρούχα. Επί της ουσίας, η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες από την διαφημιστική καμπάνια του brand Nidodileda, το οποίο και στηρίζει χρόνια η ίδια. Την έχουμε δει να φοράει, άλλωστε, σύνολα από το ελληνικό brand και στις συναυλίες της.

Διαβάστε ακόμη: Η έκπληξη της Julia Roberts: Φόρεσε ένα φόρεμα με πολλή… δόση George Clooney πάνω του

Εκεί δεν ενοχλήθηκε κανείς καταπώς φάνηκε, τώρα όμως πολλοί. Το γεγονός ότι φαίνεται ότι έγινε στο Λονδίνο, μάλλον τους επηρέασε.

Όπως και να ‘χει, την ίδια την Μποφίλιου δεν την επηρεάζει τίποτα και όπως έγινε γνωστό από την Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΪ, που συνομίλησε μαζί της, δεν έχει σκοπό να αναλωθεί περαιτέρω με τα όσα γράφονται.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια φέρεται να της είπε: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Ο διχασμός για την πολιτική ιδεολογία και τον τρόπο ζωής

Από χθες έχει ανοίξει ένας μεγάλος διάλογος στα social media, με χωρισμένα τα δύο στρατόπεδα. Το ένα υποστηρίζει την Μποφίλιου σθεναρά, ενώ το άλλο τη «λιθοβολεί». Ένας εξ των τελευταίων είναι και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Μας» για να μιλήσει για το tweet που έκανε και προκαλέσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε: «Παλεύουμε τον «κακό καπιταλισμό» στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξήγησε πως αυτό που έγραψε ήταν το κλασικό του καυστικό σχόλιο, ενώ υποστήριξε πως ήταν αναμενόμενο, αφού όλοι στη showbiz εξειδικεύονται με κάτι. «Οι καλλιτέχνες ταυτίζονται πρωτίστως με το ρεπορτόριο το οποίο τραγουδούν και δευτερευόντως έχουν ένα image. Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια εξαιρετική έντεχνη τραγουδίστρια και μία πολιτικοποιημένη ερμηνεύτρια, η οποία δίνει όλο και περισσότερο χώρο στην εκδήλωση της πολιτικής της πεποίθησης. Όταν η πολιτική πεποίθηση είναι κομμονουστική και πας στο κομμάτι της μόδας, είναι ένα καταναλωτικό κομμάτι. Ένα κομμάτι που ο κομμουνισμός απεχθάνεται».