Την ώρα που ο πλανήτης βιώνει την κλιματική κρίση, με τις κυβερνήσεις να δεσμεύονται στην COP26 να λάβουν μέτρα για να μην αυξηθεί κι άλλο η θερμοκρασία, υπάρχουν κάποιοι κακομαθημένοι πλούσιοι που αδιαφορούν πλήρως για την κατάσταση. Δικαιολογημένα λοιπόν και η Kylie Jenner δέχτηκε το κράξιμο του κόσμου.

Γιατί; Γιατί η ίδια επέλεξε να επιβαρύνει το περιβάλλον, προτιμώντας να πάρει το τζετ της για μία πτήση 12 λεπτών, αντί να οδηγήσει και να φτάσει πιο γρήγορα και σίγουρα πιο «οικολογικά» στον προορισμό της. Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος επέλεξε το αεροσκάφος της, Kylie Air, αξίας 68 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να γλιτώσει ούτε μισό λεπτό της ώρας.

Και όχι μόνο δεν έφτασε πιο γρήγορα, αλλά καθυστέρησε επιπλέον 30 λεπτά, ώσπου να μεταβεί στο αεροδρόμιο και να επιβιβαστεί στο σκάφος της. Κάπου τόσο θα χρειαζόταν αν επέλεγε το αυτοκίνητο για την μετακίνησή της, χωρίς τα 12 λεπτά έξτρα που σπατάλησε στην πτήση.

Στο μεταξύ, η επιβάρυνση της ατμόσφαιρας έγινε επί δύο φορές, αφού όπως έγραψε η βρετανική εφημερίδα Mirror, η Jenner πέταξε και στις 13 Ιουλίου και στις 15. Για την ακρίβεια, πέταξε από το Palm Springs στο Van Nuys του Λος Άντζελες και από το Van Nuys, στο Camarillo στο Ventura County της Καλιφόρνια.

Kylie Jenner

Το τραγικό της ειρωνίας, το οποίο σχολιάστηκε από πολλούς followers στο Instagram, είναι ότι η Jenner προμοτάρει vegan προϊόντα ομορφιάς για να βοηθήσει τον πλανήτη, κάτι που είναι αντιστρόφως ανάλογο με την πτήση των 12 λεπτών. Επιπλέον, η εριστική της συμπεριφορά μπήκε εξίσου στο μικροσκόπιο, αφού σε ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, έγραψε αναφερόμενη στον Travis Scott: «Θες να πάρουμε το δικό σου ή το δικό μου;», αναφερόμενη στα αεροπλάνα τους.

Πάντως, ένας χαρακτηρισμός που υπερτερεί σε όλα τα σχόλια, είναι το «κλιματική εγκληματία πλήρους απασχόλησης».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο και τα βάζει με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας

«Victoria’s Secret-Angels and Demons»: Η σειρά που αποκαλύπτει τα σκάνδαλα πίσω από την φανταχτερή «βιτρίνα» του brand

Linda Evangelista: Το θρυλικό μοντέλο των 90s επιστρέφει στις πασαρέλες μετά την παραμόρφωση στο πρόσωπο