Πριν τρεις μήνες, η Linda Evangelista παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και για πρώτη φορά μίλησε για τον γολγοθά που βιώνει, μετά την παραμόρφωση που υπέστη στο πρόσωπο. Όπως είχε εξηγήσει, μία αισθητική επέμβαση για αφαίρεση λίπους, αποδείχθηκε ο χειρότερος της εφιάλτης. Για την ακρίβεια, αυτή η απλή και υποτίθεται ασφαλής επέμβαση, την οδήγησε στο να υποβληθεί σε ακόμα δύο, οι οποίες ήταν και αρκετά επώδυνες.

Η 56χρονη Καναδή το τελευταίο διάστημα είχε απομακρυνθεί από τα social media, εξαιτίας αυτής της αλλοίωσης στο πρόσωπο, ωστόσο φαίνεται τώρα πως κάνει ένα δυνατό comeback, και μάλιστα στο μόντελινγκ. Σε αυτό, δηλαδή, που ξέρει να κάνει πολύ καλά.

Ειδικότερα, η Linda Evangelista μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την καμπάνια στην οποία συμμετέχει. Φοράει ένα γκρι πουλόβερ και τρία ροζ καπέλα το ένα επάνω στο άλλο στο κεφάλι της, καθώς και ένα ζευγάρι καφέ γυαλιά ηλίου και γάντια. Στο χέρι της κρατά μερικές τσάντες Fendi, ενώ κοιτάζει μακριά από την κάμερα. «Στις 9 Σεπτεμβρίου 2022, η Fendi θα διοργανώσει ένα ειδικό fashion show στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την 25η επέτειο της #FendiBaguette, σχεδιασμένη από την @silviaventurinifendi, και τα δύο χρόνια από τότε που η @mrkimjones εντάχθηκε στον οίκο ως καλλιτεχνική διευθύντρια Couture και Womenswear», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Linda Evangelista: 6 χρόνια μετά, επιστρέφει στις πασαρέλες

Η συνεργασία αυτή σίγουρα δίνει μια νέα πνοή στη ζωή της, αφού σηματοδοτεί και την επιστροφή της στις πασαρέλες, έξι χρόνια μετά. Για εκείνη, το γεγονός ότι είχε κλειστεί στο καβούκι της εξαιτίας της αλλοίωσης στο πρόσωπο, το «μέσο» που της άνοιξε τις πόρτες στο μόντελινγκ, θα πρέπει να ήταν πολύ βαρύ χτύπημα. Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει, πέρασε και από έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, θλίψης και χαμηλής αυτοεκτίμησης.

Σε εκείνη τη συνέντευξη στο περιοδικό, εξήγησε πώς νόμιζε ότι τρελάθηκε και «σταμάτησε να τρώει» όταν άρχισαν να εμφανίζονται οι όγκοι στο πηγούνι, τους μηρούς και την περιοχή του στήθους της – και πώς τώρα «τρέμει να συναντήσει κάποιον γνωστό της», αφού πέρασε δεκαετίες ως μοντέλο της πασαρέλας.

Σημειώνεται, πως κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, η Linda Evangelista ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μοντέλα της βιομηχανίας, ποζάροντας για πολλά γνωστά περιοδικά, όπως τα Vogue, Cosmopolitan, Glamour, Elle και Marie Claire, και καμαρώνοντας σε πασαρέλες μεγάλων οίκων, όπως Chanel, Valentino, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren και Giorgio Armani.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Justin Bieber: Πώς εξελίσσεται η υγεία του μετά τη διάγνωση με το σύνδρομο Ramsay Hunt

Elon Musk: Ποια είναι η γυναίκα που τον συνόδευσε στη Μύκονο και έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται για την ταυτότητά της

Ελένη Φουρέιρα: Φόρεσε γυμνό φόρεμα και εντυπωσίασε στο Instagram