Την ώρα που οι περισσότεροι στο Met Gala ποντάρουν κάθε χρόνο στην εξτραβαγκάντσα, στο φετινό, όπου η θεματική ήταν ο Καρλ Λάγκερφελντ, υπήρξαν κάποιες παρουσίες που θα μπορούσε κανείς να τις χαρακτηρίσει ως πολύ απλές, σε σχέση πάντοτε με εμφανίσεις όπως αυτή της Φλόρενς Πιου ή του Τζάρεντ Λέτο. Μια τέτοια ήταν και η ΣίντνεΪ Σουίνι.

Για την νεαρή που έκανε τρελό limit up μετά το White Lotus και το Euphoria, στα γράψαμε κι εδώ.

Η εμφάνιση της στο Met Gala 2023 ήταν μια εμφάνιση-δήλωση. Η δήλωση λέει το εξής: «Γεια σας, ήρια να σας κατακτήσω, από δω και στο εξής θα μου υποκλίνεστε».

Μπορεί το στόμα της να μην το είπε, αλλά οι κινήσεις της, το πώς μαγνήτιζε τα φλας και τους παριστάμενους, το έλεγαν με εναργή τρόπο.

Η Σίντνεϊ Σουίνι επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα ροζ απόχρωσης Miu Miu με κοσμήματα και ασημέντια κεντήματα που είχαν πάνω τους κρύσταλλα, τα οποία συνδύασε με μια διάφανη φούστα και έναν μεγάλο, μαύρο φιόγκο. Τα διαμαντένια δαχτυλίδια, τα σκουλαρίκια και τα νύχια που είχαν πάνω τους μικρά κοσμήματα, ολοκλήρωσαν ένα look που δεν το λες minimal, αλλά σε σύγκριση με τους υπόλοιπους, μάλλον τέτοιο ήταν.

Αν σκεφτεί κανείς πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη παρουσία της στο Met Gala, μετά την περσινή πρωτιά, τότε ίσως να έχουμε μπροστά μας μια σύγχρονη Μέριλιν Μονρό, απλώς με πολύ πιο στέρεο έδαφος από κάτω της και σε μια εποχή που θα μπορέσει να βρει στήριξη απέναντι σε όσα εμπόδισαν την Μονρό.

Δε χωρά αμφιβολία πως η Σουίνι θα απασχολήσει πολύ και πως σιγά σιγά θα είναι μια A-List ηθοποιός.