Λίγες μόνο εβδομάδες, αφότου τελείωσε η 2η σεζόν της μαύρης κωμωδίας «The White Lotus», το HBO ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει και με 3η. Ο δημιουργός της σειράς, Mike White, είχε «γιορτάσει» τότε τα νέα με μια επίσημη δήλωση:

«Δεν υπάρχει μέρος που θα προτιμούσα να δουλέψω από το HBO και δεν υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους θα προτιμούσα να συνεργαστώ από την Casey Bloys, τη Francesca Orsi, τη Nora Skinner και την απίστευτη ομάδα τους. Αισθάνομαι τόσο τυχερός που έχω ξανά αυτήν την ευκαιρία και είμαι ενθουσιασμένός που θα ξαναβρώ μαζί τους οι εκπληκτικά ταλαντούχοι συνεργάτες μου στο The White Lotus».

Για να σας βάλουμε στο κλίμα, σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει ούτε ένα επεισόδιο, πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην πλατφόρμα. Η ιστορία της, στην πρώτη σεζόν, επικεντρώνεται σε ένα θέρετρο στη Χαβάη, το οποίο ονομάζεται «The White Lotus», ενώ στη δεύτερη, στη Σικελία.

Επί της ουσίας, ακολουθεί μια ομάδα επισκεπτών που δοκιμάζουν να χαλαρώσουν και να αφήσουν για λίγο πίσω τους κουρασμένους εαυτούς τους. Ταυτόχρονα, παρακολουθεί τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, που προσπαθούν να συνυπάρξουν με τους πελάτες και τις απαιτήσεις τους, δείχνοντας τη διαφορά ανάμεσα σε δύο κόσμους, κάνοντας το άβολα απολαυστικό.

Η πρώτη σεζόν κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021, ενώ στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη, έγινε διαθέσιμη η δεύτερη. Όσον αφορά την τρίτη σεζόν, πιθανότατα να φτάσει στις αρχές του 2024, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι δεν την έχετε δει, έχετε άπλετο χρόνο για να το κάνετε μέχρι να έρθει η συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη: Netflix: Το ντοκιμαντέρ «Harry and Meghan» αποδεικνύει πόσο τοξικός είναι ο βρετανικός Τύπος

Όσον αφορά το καστ, δεν έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες, ωστόσο η Jennifer Coolidge που ήταν σιγουράκι πως θα συνέχιζε και στην 3η σεζόν στον ρόλο της Tanya, δεν θα προχωρήσει. Όμως η δήλωση του Mike White στο Deadline αφήνει να εννοηθεί πως ίσως η ίδια επιστρέψει με άλλον ρόλο.

«Η Jennifer είναι φίλη μου και όλοι την αγάπησαν από την πρώτη σεζόν γι’αυτό και είπα ‘δεν μπορώ να πάω στην Ιταλία χωρίς την Jennifer’. Και ίσως αυτό εξακολουθεί να ισχύει».

Πάντως, αν μπορούμε κάνουμε μια υπόθεση, αυτή θα ήταν η Jennifer να επιστρέψει για να παίξει τη δίδυμη αδερφή της Tanya. Στην ουσία, όποιος έχει επιζήσει από τις δύο πρώτες σεζόν θα μπορούσε να εμφανιστεί ξανά.

Τέλος, όσον αφορά τη 3η σεζόνκ θα γυριστεί σε διαφορετική ήπειρο, όπως δήλωσε ο δημιουργός, ενώ η ιστορία θα είναι πιο σατιρική από τις δύο προηγούμενες και με αστεία ματιά σε ό,τι αφορά τον θάνατο και τη θρησκεία γενικότερα.