Οι δύο άσπονδοι εχθροί. Η νυν και η πρώην. Η πρώην και η νυν. Η Σελίνα Γκόμεζ και η Χείλι Μπίμπερ μπορεί επί του πρακτέου να μην νιώθουν μίσος η μία για την άλλη, έχουν όμως χωρίσει τους θαυμαστές σε δύο στρατόπεδα. Στρατόπεδα που δράττονται της ευκαιρίας να εξαπολύσουν τα βέλη τους με πρωτεστάντες που κινούν τα νήματα. Το κάνει ένας, το κάνουν όλοι. 

Έχοντας αφιερώσει αρκετό χρόνο στο TikTok παρακολουθώντας, κυρίως, βίντεο από την τραγωδία στα Τέμπη, κάπου ανάμεσα στο scrolling έπεσα πάνω σε ένα βίντεο όπου μία νεαρή κοπέλα έκανε follow τη Σελίνα Γκόμεζ και unfollow τη Χέιλι Μπίμπερ. Υπό κανονικές συνθήκες θα το προσπερνούσα, αλλά θέλοντας να ξεχαστώ από τις απόκοσμες εικόνες των Τεμπών, έδωσα την ευκαιρία στον εαυτό μου να μάθει το κάτι παραπάνω γι’αυτο το νέο beef μεταξύ των δύο κυριών.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, το νέο στόρι τους θα έλεγε κανείς πως είναι μία ακόμη σελίδα της κόντρας τους. Το ζήτημα όμως είναι πως κατά τη διάρκεια των χρόνων, όπου ο Μπίμπερ ήταν με την τραγουδίστρια και τελικά κατέληξε παντρεμένος με το μοντέλο, υπήρξε μια συμφιλίωση μεταξύ της Γκόμεζ και της Χέιλι.

Σελίνα Γκόμεζ Χέιλι Μπίμπερ

Τον περασμένο Οκτώβριο υπήρξε αυτή η ιστορική στιγμή της pop κουλτούρας. Η Σελίνα Γκόμεζ και η Χέιλι Μπίμπερ αγκαλιά σε ένα στιγμιότυπο. Μια ανύψωση της λευκής σημαίας για ανακωχή. Ήταν το δικό μας «Βίσση – Βανδή». Η φωτογραφία φιγούραρε στο διαδίκτυο, καθώς αποτύπωνε ένα ξεχωριστό plot twist στην, μέχρι τότε, άτυπη κόντρα τους. 

Κάπου εδώ θα γραφόταν το ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα, αλλά όχι. 

Σελίνα Γκόμεζ – Χέιλι Μπίμπερ: Από μπροστά φιλία από πίσω ειρωνεία

Αφορμή για να ραγίσει για εκατομμυριοστή φορά το γυαλί ήταν, φυσικά, ένα βίντεο στο TikTok. Όλα εκεί γίνονται πια, σαν ένας μικρόκοσμος. Όλα ξεκίνησαν όταν η Χέιλι ανέβασε στον λογαριασμό της ένα βίντεο που σε αυτό έλεγε μεταξύ άλλων: «Και δεν λέω ότι της άξιζε, αλλά ο χρόνος του Θεού είναι πάντα σωστός».

Σε χρόνο μηδέν η ανάρτηση διαγράφηκε, αφού τα σχόλια των θαυμαστών της Γκόμεζ εστίαζαν στο ότι ήταν καθαρά μπηχτή για την τραγουδίστρια. Βέβαια, επειδή υπάρχουν και οι no lifers, κάποιος το αποθήκευσε και το ανέβασε ξανά. Πολλοί ισχυρίστηκαν, εν πολλοίς, πως το σχόλιο της Χέιλι αφορούσε τις φωτογραφίες με μπικίνι της Γκόμεζ. 

@ellenacuario

That whole BALDWIN clan needs to go

♬ original sound – Your Funny Unni

Μη ξεχνάμε βέβαια πως η Σελίνα δεν έχει περάσει καλά τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι τώρα έχει πάρει κάποια κιλά παραπάνω, είναι απόρροια της κακής ψυχικής υγείας που έχει παραδεχθεί δημόσια. 

Η Μπίμπερ εννοείται πως προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αρνούμενη κατηγορηματικά πως το σχόλιο της αφορούσε την Γκόμεζ. It was just for fun, ήταν η δικαιολογία της, σε μια βραδιά κοριτσιών. Το άφησε έτσι η Σελίνα; Όχι βέβαια. Για την ακρίβεια, απάντησε στο βίντεο της TikToker που ανέβασε το βίντεο ξανά, λέγοντας πως προσπαθεί να παραμείνει θετική και να μην αφήσει την αρνητικότητα να την καταβάλει, τονίζοντας τη σημασία του να είμαστε ευγενικοί με όλους.

Το αποτέλεσμα ήταν οι στρατιές τους, αλλά και κόσμος που δεν υποστηρίζει απαραίτητα μία από τις δύο, να κάνουν follow στο Instagram τη Σελίνα ως συμπαράσταση, και unfollow και report τη Χέιλι Μπίμπερ. 

Σελίνα Γκόμεζ Χέιλι Μπίμπερ

Γκόμεζ – Χέιλι: Το χρονικό της… σχέσης τους

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Κοινός παρανομαστής τους ο Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος σίγουρα κάθεται στον καναπέ του και απολαμβάνει με ποπ κορν στα χέρια τις δύο γυναίκες να κοντράρονται για την αφεντιά του. Αν μαλλιοτραβιόντουσαν κιόλας, θα έτριβε τα χέρια του.

Η Σελίνα διατηρούσε σχέση με τον Τζάστιν, αλλά η σχέση τους ήταν πολυκύμαντη. Λίγους μήνες αφότου χώρισαν, ο τραγουδιστής κεραυνοβολήθηκε με τη Χέιλι, για να την παντρευτεί τελικά το 2018. Σε έναν γάμο υπερπαραγωγή αν μη τι άλλο. Η Χέιλι έχει ζήσει σκηνικά να φωνάζουν το όνομα της Γκόμεζ σε εμφανίσεις της, αλλά καμία ποτέ δεν μίλησε με άσχημα λόγια η μία για την άλλη. 

Όμως στο μυαλό όλων, και ενδεχομένως και στο δικό της, η μία πήρε τον άντρα της άλλης και η άλλη δεχόταν το hate εξαιτίας της. Εξού και η συμφιλίωση ήταν ένα βαρυσήμαντο γεγονός για τα πηγαδάκια της showbiz, αλλά μάλλον η Χέιλι εξέλιξη έριξε λάδι στη φωτιά…