Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star» μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, είχε προαναγγείλει ακόμα και νομικές κινήσεις κατά της παραγωγής Acun Medya που διαχειρίζεται το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.

Έτσι, την Πέμπτη (23/02), όπως μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, η Ασημίνα Χατζηανδρέου απέστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής, καταγγέλλοντας «ομηρία». Μάλιστα, η άλλοτε παίκτρια του «Survivor All Star» υποστηρίζει: «Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου».

Το εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο «Survivor All Star»

Aποσπάσματα του εξωδίκου της Ασημίνας Χατζηανδρέου κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης δημοσίευσε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μεταξύ άλλων, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρει στο εξώδικό της προς την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί: «Παρά τα ανωτέρω, για λόγους απολύτως αγνώστους σε εμένα, ουδέποτε, μέχρι και σήμερα, ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο, σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου, του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφωρα εκ μέρους σας και έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου».

Ακόμα, η ίδια προσθέτει: «Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι σας κατέθεσα την πραγματικότητα και όλα όσα συνέβησαν την επίδικη ημέρα, η οποία αποτέλεσε αιτία της απομάκρυνσής μου, ουδέποτε ακούστηκε η δική μου πλευρά, παρά εξήχθησαν ψευδή συμπεράσματα και στρεβλώθηκε η αλήθεια, για λόγους άγνωστους και επιβλαβείς για εμένα. Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσα την κατάθεσή μου σε υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής σας, εκείνη μου ανέφερε ότι όσα ανέφερα ήδη έχουν επιβεβαιωθεί από γηγενή, ο οποίος ενεπλάκη στην, εν λόγω, υπόθεση. Τι συνέβη στην πορεία και άλλαξε αυτή η αρχική στάση σας, μέχρι και σήμερα, παραμένει άγνωστο».

Επίσης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου υποστηρίζει: «Περεταίρω ως ιδιαιτέρως εξάρσιμο πρέπει να αναφερθεί το γεγονός ότι, μετά την απομάκρυνσή μου από το συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου 2023, έως και την επιστροφή μου στην Ελλάδα, στις 9/2/23 κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ο οποίος παρακολουθούσε κάθε μου κίνηση και επέβλεπε τον περιορισμό μου. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος δρώντας υπό τις εντολές σας μου απαγόρευε να κινούμαι ελεύθερα και μόνον μετά από παρακλήσεις μου και την πάροδο τεσσάρων ημερών σε ένα δωμάτιο, μου επέτρεψε να βηματίσω στον διάδρομο του ξενοδοχείου που παρέμενα υπό ομηρία. Κατά τη διάρκεια του επώδυνου αυτού, για εμένα, δεκαημέρου παράνομης κράτησής μου, στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια, τα οποία τα χρειαζόμουν προκειμένου να είμαι σε θέση να κοιμηθώ, αφού λόγω της έκνομης, παρά τη θέλησή μου και αόριστης χρονικώς κατακράτησής μου, αδυνατούσα να ηρεμίσω από την ταραχή μου, η οποία είχε προκληθεί αποκλειστικώς εξαιτίας των δικών σας ενεργειών».

Τι δήλωσε η συνήγορος της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε και η συνήγορος, Βάσια Καπερνάρου, δηλώνοντας πως δεν επετράπη στην εντολέα της «να αλλάξει ρούχα για τέσσερις ημέρες ή να κάνει μπάνιο».

Χαρακτηριστικά, η Βάσια Καπερνάρου είπε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου αισθανόταν άγχος και περιορισμό, ενώ δεν της επέτρεπαν να μιλήσει με μέλη της οικογένειάς της. «Και οι γονείς της και ο σύντροφός της τελούσαν υπό αγωνία. Τηλεφωνούσαν στους ανθρώπους της παραγωγής να μάθουν “πώς είναι η Ασημίνα” και δεν έλαβαν ποτέ απάντηση» επεσήμανε η ίδια χαρακτηριστικά.

 

Τι είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου όταν γύρισε στην Ελλάδα

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψαν στην Ελλάδα, στις 10 Φεβρουαρίου, μετά την αποβολή τους από το «Survivor All Star» του ΣΚΑΪ, επειδή φέρεται να έκαναν χρήση κινητού τηλεφώνου, με την πρώτη να προαναγγέλλει «αποδεικτικά στοιχεία και φωτογραφίες».

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου – κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανέφερε: «Εγώ και η Κατερίνα (σ.σ. Δαλάκα) βιώνουμε μία πολύ άσχημη ψυχολογική φάση αυτή τη στιγμή και θα δείτε, τις επόμενες ώρες, την αλήθεια με αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες και τα πάντα». Ακόμα, η ίδια συμπλήρωσε σύμφωνα με τον ALPHA: «Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ, θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθώ».

 

Φωτογραφία κειμένου: Instagram / asixatz_