Η Ιρίνα Σάικ περνά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ιταλία, μαζί με τον πρών της, Μπράντλεϊ Κούπερ και την κόρη τους, Λέα. Το διάσημο μοντέλο μπορεί να διατηρεί δεσμό με τον Τομ Μπρέιντι, ωστόσο έχει καλές σχέσεις με τον ηθοποιό, καταπώς φαίνεται.

Αυτές οι πληροφορίες παραμένουν αδιάφορες βέβαια, μπροστά στο φωτογραφικό άλμπουμ της τελευταίας της ανάρτησης, όπου η Ιρίνα Σάικ δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία των θαυμαστών της.

Η 37χρονη καλλονή πόζαρε στο δωμάτιό της με ένα διάφανο φόρεμα, επιλέγοντας να φορέσει διαμαντένια σκουλαρίκια, έτοιμη για βόλτα.  Ιρίνα Σάικ είναι αυτή, ό,τι θέλει κάνει. Ποιος ξεχνάει άλλωστε την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ Καννών μόνο με εσώρουχα;!

Ιρίνα Σάικ
Ιρίνα Σάικ

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Τομ Μπρέιντι, λέγεται πως ο σούπερσταρ του NFL δεν ζηλεύει καθόλου το γεγονός πως η Ιρίνα Σάικ κάνει διακοπές με τον πρώην της.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Μάιο και έκτοτε έγινε γνωστό πως είναι ζευγάρι. Μάλιστα, η Ιρίνα Σάικ έχει δηλώσει στο στενό της περιβάλλον πως είναι ο άνδρας των ονείρων της.