Τα βλέμματα όλων έχει μαγνητίσει η Ιρίνα Σάικ στις Κάννες. Η Ρωσίδα καλλονή, μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Φεστιβάλ Καννών για την πρεμιέρα της ταινίας Firebrand, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα δερμάτινο σύνολο που αποτελούνταν από μια μάξι χαμηλοκάβαλη φούστα και ένα crossover crop top – φανερώνοντας τους τέλειους κοιλιακούς της-, το πήγε τώρα πολλά βήματα παρακάτω.

Η Ιρίνα Σάικ φεύγοντας από το ξενοδοχείο, επέλεξε να …ρίξει πάνω της μια διάφανη δημιουργία του οίκου Gucci, μέσα από την οποία φορούσε μόνο τα εσώρουχά της. Το outfit ολοκληρώνε υπέροχα ένα εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό και ένα μαύρο σακάκι.

Ιρίνα Σάικ

Πάντως, η ίδια σε δύο ημέρες έχει ξεχωρίσει. Όχι μόνο για τις δύο εμφανίσεις που αναφέραμε, αλλά και με τη βιολετί τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα του «Killers Of The Flower Moon», που απέπνεε την κομψότητα του παλιού Χόλιγουντ. 

Η Σάικ είναι φανερό πως ζει με τους δικούς της κανόνες. Σε μια συνέντευξη στο Harper’s Bazaar, θυμήθηκε πως στην αρχή της καριέρας της είχε πει ότι δεν «μοιάζει με μοντέλο», γιατί της έλεγαν πως ήταν είτε πολύ σέξι, είτε πολύ αδύνατη για να πετύχει στον κλάδο.

* Κεντρική φωτογραφία: Getty Images