Μπορεί πριν λίγες ημέρες τα δημοσιεύματα να ήθελαν τον Τομ Μπρέιντι να φλερτάρει με την Κιμ Καρντάσιαν, στο πάρτι του δισεκατομμυριούχου Michael Rubin στα Χάμπτονς, ωστόσο στη ζωή του 45χρονου σουπερστάρ του NFL, υπάρχει άλλο πρόσωπο.

Ο λόγος για την Ιρίνα Σάικ, με την οποία οι παπαράτσι τον τσάκωσαν να έχει τρυφερά τετ α τετ στο αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Τομ Μπρέιντι και η Ρωσίδα καλλονή πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής μαζί και όλα δείχνουν πως έχει ξεκινήσει ένα καυτό ειδύλλιο μεταξύ τους. 

Όπως γράφει χαρακτηριστικά, ο Τομ Μπρέιντι πήρε την Ιρίνα Σάικ από ένα ξενοδοχείο του Λος Άντζελες το απόγευμα της Παρασκευής και μαζί κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του. Ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε την επόμενη ημέρα το πρωί, με την Σάικ να φοράει τα ίδια ρούχα, ενώ στη συνέχεια την άφησε στο ξενοδοχείο της.

Πώς προέκυψε το ειδύλλιο Τομ Μπρέιντι – Ιρίνα Σάικ

Τομ Μπρέιντι και Ιρίνα Σάικ γνωρίστηκαν τον Ιούνιο, στον πολυτελή γάμο του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου τέχνης Τζο Ναχμάντ και του μοντέλου Μάντισον Χέντρικ στη Σαρδηνία.

Ο Μπρέιντι μετά το διαζύγιο του με την Ζιζέλ, είναι πλέον περιζήτητος, πράγμα που αποδείχθηκε και στον εν λόγω γάμο, όπου πολλές φίλες της νύφης τον πλαισίωναν για να τον γνωρίσουν και να τον φλερτάρουν. 

Τομ Μπρέιντι

«Όλες οι φίλες της Μάντισον είναι πανέμορφα μοντέλα και όλες την έπεφταν στον Τομ, συμπεριλαμβανομένης της Ιρίνα, αλλά φαίνεται ότι εκείνη τα κατάφερε» δήλωσε μια πηγή στον New York Post.

Καταπώς φαίνεται ο Μπρέιντι γοητεύτηκε από την Ιρίνα Σάικ, για να ξεκινήσει μεταξύ τους ένα ειδύλλιο που κανείς δεν περίμενε. Μάλιστα, η Daily Mail συμπληρώνει πως υπάρχει μεγάλη χημεία μεταξύ τους και τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ’ότι δείχνουν.

«Ο Τομ είναι πραγματικά εκστασιασμένος που συμβαίνει αυτό, αισθάνεται ότι καταλαβαίνουν απόλυτα ο ένας τον άλλον και πραγματικά τη βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, με χιούμορ. Δεν είναι απλά μια περιπέτεια, θέλει πραγματικά να το κάνει να δουλέψει. Πάντα έλεγε στον εαυτό του μετά το διαζύγιό του ότι θα έμπλεκε μόνο με κάποια που θα μπορούσε να έχει μέλλον, κάποια που θα μπορούσε τελικά να συστήσει στα παιδιά του», δήλωσε μια πηγή.

Ιρίνα Σάικ

Πάντως, ανάμεσα σε αυτούς που ξαφνιάστηκαν με τον δεσμό του Μπρέιντι και της Σάικ ήταν και η Ζιζέλ, η οποία φαίνεται να μην το πήρε καθόλου καλά. Αναφορικά με πηγές, η ίδια «δεν είναι καθόλου χαρούμενη» γι’αυτή την εξέλιξη, η οποία γνωστοποιήθηκε μόλις λίγες ημέρες μετά τα γενέθλια της.