Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη σήμερα η διάσημη ερμηνεύτρια Κατερίνα Κούκα, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον καλλιτεχνικό χώρο, αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν είχε πέσει και η ίδια θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Η Κατερίνα Κούκα είπε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πριν υπήρχε μια σεξουαλική πείνα. Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι σε ανάγκη, ήταν λίγο άγρια τα πράγματα και όχι μόνο στην νύχτα.

Τα πιο άσχημα πράγματα τέτοιου τύπου τα έζησα στην μέρα, γιατί στην νύχτα έχει και το περιθώριο να πεις ότι δεν μου κάνει φεύγω. Οι άντρες ήταν επιθετικοί, μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι που έχει ανάγκη.

Είναι έγκλημα. Κατάλαβαινα ότι όλο αυτό ήταν παρενόχληση κι έφευγα τρέχοντας δίχως δεύτερη σκέψη».

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε παράλληλα για τον γάμο της, που έγινε σε πολύ νεαρή ηλικία, τονίζοντας ότι δεν θα επέτρεπε κάτι ανάλογο στην κόρη της.

«Παντρεύτηκα και χώρισα πολύ μικρή κι έκανα τον γιο μου πολύ μικρή. Στα 15-16 δεν αποφασίζεις, νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένος με την πεταλούδα που περνάει, με τον αέρα. Αυτά είναι λάθη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και να έχω έναν υπέροχο γιο… Δεν θα συμβούλευα κανέναν. Αν είχα μια κόρη, δεν θα της επέτρεπα να κάνει ποτέ τέτοια βήματα, προτού να έχει ζήσει πρώτα».

Αναφορικά με την επιλογή της να ασχοληθεί με τον χώρο του τραγουδιού, δήλωσε: «Στο τραγούδι μπήκα για λόγους επιβίωσης. Ήμουν χωρισμένη και προέκυψε. Μπήκα σε αυτόν τον χώρο, γιατί τα χρήματα που μου προσέφερε ήταν πολύ καλά. Ποτέ δεν σκέφτηκα καριέρες».