Μετά τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε φροντίσει να κρατήσει τα προσωπικά του πολύ μακριά από τα μίντια και πέρασαν κάμποσα χρόνια μέχρι να ανακαλυφθεί η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, η κοπέλα που ήταν στο πλάι του την τελευταία 3ετία.

Ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο 2ο τεύχος του Nitro, τον Οκτώβριο, είχε δηλώσει πως «Αν δεν κάνω το βήμα το πιο σοβαρό, ενδεχομένως να παντρευτώ – μου αρέσει, σκέφτομαι τον εαυτό μου και ως μπαμπά – δε μου βγαίνει να βγω να πω κάτι» και πως «Έχω ζήσει ωραίες στιγμές τα τελευταία 3 χρόνια. Δεν έχω παράπονο. Έψαξα τον εαυτό μου, τον βρήκα και μόνος μου και σε σχέση με αρκετούς ανθρώπους. Αν πρέπει να στο πω αλλιώς, έχω περάσει από το χάος στον έρωτα και από τον έρωτα στο χάος. Ίσως και ανάποδα. Δεν ξέρω τι είναι πιο ωραίο…».

Η σχέση στην οποία αναφερόταν τότε, ολοκληρώθηκε και έχει πάει παρακάτω. Αυτό το παρακάτω έγινε γνωστό πριν από μερικά 24ωρα, με τα ρεπορτάζ να θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε σχέση με την 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα.

Πρόκειται για γόνο πλούσιας οικογένειας, αφού ο μπαμπάς της είναι ο γνωστός επιχειρηματίας αλλαντικών, Γιώργος Νίκας, και η μαμά της η Μιράντα Νίκα.

Η Αλεξάνδρα σπούδασε στο Λος Άντζελες και ζει εκεί, ενώ όταν έρχεται στην Ελλάδα, πηγαίνει πολύ συχνά στο γήπεδο, ούσα Παναθηναϊκός, όπως ακριβώς και ο Αργυρός.

Δείτε φωτογραφίες της στο Instagram.