Τραυματίστηκε σε τροχαίο με την μηχανή του ο πρώην παίκτης του Survivor και make up arist, Κωσταντίνος Εμμανουήλ. Η μηχανή του συνετρίβη με ένα αμάξι με αποτέλεσμα να χτυπήσει. Ο ίδιος ενημέρωσε τους ακόλουθούς του στο Instagram ότι φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα ενώ χρειάστηκε να διακομιστεί στο κοντινότερο νοσοκομείο.

«Λοιπόν παιδιά αυτή είναι η κατάσταση μου μόλις τράκαρα με ένα αυτοκίνητο η κοπέλα έτρεχε πάρα πολύ έπεσα με τη μηχανή κάτω στο πάτωμα έχω σκίσει τον αγκώνα μου, το πόδι μου. Από ότι καταλαβαίνετε καταστράφηκε όλη η εβδομάδα έχει… καταστράφηκε η μηχανή, ο καθρέφτης έχει σπάσει όλοι μηχανή πονάω πάρα πολύ και τώρα πάω στο νοσοκομείο είναι όλο λάθος» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στα stories του.

Μετά από το Survivor έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες. Πρόσφατα είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα από τη Μύκονο προκειμένου να νοσηλευτεί.

«Η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε κατά πολύ. Ο πυρετός ανέβηκε 39,5 όπως είναι τις τελευταίες τρεις ημέρες και ο βήχας έχει γίνει υπερβολικά έντονος σε σημείο που δεν μπορώ να μιλήσω. Ήρθα εσπευσμένα από τη Μύκονο σήμερα. Θα με δει η γιατρός μου και προφανώς θα νοσηλευτώ κάποιες ημέρες σε ένα νοσοκομείο» είχε πει τον Αύγουστο ο Εμμανουήλ.