Λίγο έλειψε να γίνει τροχαίο, εξαιτίας του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, που πρόσφατα υπέγραψε στην Ίντερ Μαϊάμι, οδηγούσε Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα, όταν πέρασε με κόκκινο.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, φαίνεται ένας οπαδός να του αποσπά την προσοχή πλησιάζοντας το αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει, για να βγάλει μια φωτογραφία.

Ο Μέσι είχε αστυνομική συνοδεία με τη σειρήνα αναμμένη, οπότε πιθανότατα είχε άδεια να περάσει με κόκκινο, όπως σημειώνει η MARCA. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. 

Λιονέλ Μέσι: Κεφάτος, πήγε στο σούπερ μάρκετ

Στο μεταξύ, πριν δύο ημέρες ο Λιονέλ Μέσι έγινε viral γιατί πήγε σούπερ μάρκετ της νότιας Φλόριντα (στο Publix, τη μεγαλύτερη τοπική αλυσίδα) σαν κοινός θνητός! Με το καροτσάκι του, τα… όλα του – δεν ξέρουμε μόνο αν έψαξε για καμιά προσφορά.

Βέβαια ό,τι και να κάνει, όπου και να πάει, αδύνατο να μη βρεθεί κάποιος που θα τον αναγνωρίσει. Μόλις λοιπόν έπεσε σύρμα πως ο Αργεντινός GOAT του ποδοσφαίρου είναι… κεφάτος και ψωνίζει δίπλα τους, αρκετοί άρπαξαν την once in a lifetime ευκαιρία για να βγάλουν μερικές φωτογραφίες που θα φυλάξουν ως τα βαθιά τους γεράματα.