Η αυστραλιανή μουσική σκηνή θρηνεί την απώλεια της ράπερ Lil Bo Weep, η οποία σε ηλικία 22 ετών βρέθηκε νεκρή, κατά πάσα πιθανότητα από αυτοκτονία, αφού έπασχε από κατάθλιψη, μετατραυματικό στρες και ήταν εξαρτημένη από τα ναρκωτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του πατέρα της Matthew Schofield στο Facebook.

Η κατά κόσμον Winona Brooks είχε γίνει γνωστή μέσα από το Youtube και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης το 2015, σε ηλικία 15 ετών, και απέκτησε γρήγορα 36.000 ακόλουθους στο SoundCloud, ενώ είχε 124.000 συνδρομητές στο Youtube και 227.000 μηνιαίους ακροατές στο Spotify. Τον Δεκέμβριο είχε κυκλοφορήσει το τελευταίο της single με τίτλο PTSD, δείγμα του ότι ψυχικά δεν ήταν πια καθόλου καλά.

«Αυτό το σαββατοκύριακο χάσαμε τη μάχη για τη ζωή της κόρης μου αππέναντι στην κατάθλιψη, το μετατραυματικό στρες και την εξάρτηση στα ναρκωτικά που τα αντιμετωπίζαμε από τότε που ήρθε πίσω από την Αμερική, εξαιτίας του αναγκαστικού επαναπατρισμού της. Ήταν διαλυμένη. Πάλεψε σκληρά κατά των δαιμόνων της και το ίδιο κάναμε κι εμείς στο πλάι της, μαζεύοντας τα σπασμένα κομμάτια ξανά και ξανά, αλλά δε μπορούσε να παλέψει άλλο και τη χάσαμε.

Ως πατέρας της, είμαι περήφανο για εκείνη πέρα από τις λέξεις, ήταν ο ήρωας μου, η κόρη μου, η καλύτερη μου φίλη που την αγαπώ τόσο πολύ. Δεν πονάει πια και είναι στο σύμπαν που πήρε πίσω τον άγγελο του. Μεγάλο μέρος μου είναι χαμένο αυτή τη στιγμή, αλλά ζητάω με σεβασμό οι στενοί μου φίλοι να μη μου τηλεφωνήσουν μέχρι να το ξεπεράσω με κάποιον τρόπο. Πάντοτε στην καρδιά μου. Σε αγαπώ Winnie. Lil Bo Weep», έγραψε στο Facebook ο μπαμπάς της.

Η 22χρονη είχε περιέλθει σε αυτή την κατάσταση κυρίως μετά την αποβολή που είχε και μάλιστα είχε μοιραστεί την Τετάρτη ένα βίντεο στο Instagram με τους 35.000 ακόλουθους της, που έμελλε να είναι το τελευταίο της post.

«Κλαίω όλη μέρα. Σας ζητώ συγγνώμη. Αλλά περίπου αυτή την περίοδο πριν ένα χρόνο, έχασα το παιδί μου και θα ήθελα να κάνω κάτι εις μνήμη της, κυρίως να απλώσω κάποια λουλούδια στην παραλία και να περάσω τη μέρα μου θρηνώντας την. Παίρνω τα φάρμακα μου για να αποφύγω την ψύχωση από το CPTSD (πολύπλοκο μετατραυματικό στρες). Δεν θρηνώ μόνο το παιδί μου, αλλά έμαθα πρόσφατα ότι η γονιμότητα μου επηρεάστηκε επειδή μεγάλωσα με μια διατροφική διαταραχή».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LiL BO WEEP ☥ ? ☥ (@w1nona_)

Διαβάστε ακόμη:

Η Δύση στην αντεπίθεση: ΗΠΑ, Ε.Ε. και Βρετανία «τελειώνουν» το ρωσικό αέριο και πετρέλαιο

Conor McGregor: Ο Putin έβαλε δοκιμαστή για να σιγουρευτεί ότι το ουίσκι του δεν είναι δηλητήριο

Το highlight του 2022: Σατανικό πνεύμα απελευθερώθηκε από «φονική πέτρα» 1.000 ετών στην Ιαπωνία