Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Εκείνος και ο άλλος, και αναφέρθηκε σε δύο ακραία περιστατικά που έχει βιώσει, με το ένα να συμβαίνει στην Αγγλία και το άλλο στην Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά αυτό της Θεσσαλονίκης, η Μαρία Τζομπανάκη είπε πως ένας θαυμαστής της την παρακολουθούσε καιρό, φτάνοντας στο σημείο να μπει στο σπίτι της και να της βγάλει όπλο. « Έμενα στη Νέα Κρήνη και πήγαινα με το αυτοκίνητο. Άρχισα να βρίσκω λουλούδια. Στη συνέχεια σημειώματα που γίνονταν όλο και πιο τολμηρά και περίεργα και κάποια στιγμή με παρακολούθησε. Μια φορά γύριζα από παράσταση κι είδα δίπλα μου ένα μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο κι άνοιξε τα τζάμια. Με κοίταξε έντονα. Πήγα αλλιώς το δρόμο κι όταν πάω να βγω εκεί που μένω, τον βλέπω μπροστά μου. Μπαίνω στο σπίτι μέσα από κάγκελα και κάτω από δύο συστάδες ήταν αυτός εκεί. Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο. Εγώ πάγωσα. Άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα και να τον κοιτώ στα μάτια… Σκεφτόμουν τι να κάνω και μόνος του μου είπε άντε αυτήν τη φορά στη χαρίζω».

Μαρία Τζομπανάκη: «Μπορεί να με βουτούσαν, να με απήγαγαν και να μην ήξεραν ποτέ που είμαι»

Όσο για το δεύτερο περιστατικό που συνέβη στην Αγγλία, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε πως ένας άντρας θα μπορούσε να την είχε απαγάγει. «Κινδύνευσα μια φορά και δεν το κατάλαβα… Είχα πάει σε μια κολλητή μου, η οποία είχε πάει στο Μάντσεστερ με το σύζυγό της. Ήμουν στο Λονδίνο και θα έρχονταν από το Μάντσεστερ να δούμε θέατρο. Τους περίμενα έξω από ένα θέατρο. Έρχεται κάποιος μιγάς, σκουρόχρωμος κι ήταν ντυμένος διαφορετικά από τους Ευρωπαίους. Με ρώτησε αν θα πάω στο θέατρο κι αν θέλω να δω κάτι άλλο εξαιρετικό, μια άλλη παράσταση. Εγώ το έχαψα κατευθείαν. Μου λέει έλα να δεις, ξεκινώ να τον ακολουθήσω και βλέπω την ώρα που ξεκινώ να κοιτάζει γύρω του, αν τον βλέπει κάποιος. Λέω αντανακλαστικά όχι ήρθαν οι φίλοι μου και φεύγει. Όταν ήρθαν, ο άντρας της τραβούσε τα μαλλιά του και μου λέει ξέρεις τι είναι; Ήταν στριπτιτζάδικο. Μπορεί να με βουτούσαν, να με απήγαγαν και να μην ήξεραν ποτέ που είμαι».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Scarlett Johansson: Έκανε τελικά σεξ σε ασανσέρ μετά τα Oscar του 2012; – Η φήμη που την συνοδεύει χρόνια

Selena Gomez: Το μήνυμά της προς τους body shamers στο TikTok

Millie Bobby Brown: «Ανοίγεται» για την σεξουαλικοποίηση που υπέστη στο Hollywood ως ανήλικη