Με τα χρόνια, η Selena Gomez έχει φανεί πολύ ειλικρινής για τους προσωπικούς της αγώνες. Τόσο με την εικόνα όσο και με την ψυχική της υγεία. Και τώρα που η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει υιοθετήσει πλήρως το TikTok, έχει ακόμη μια πλατφόρμα για να λέει τη γνώμη της ανοιχτά ή ακόμα και να απαντάει όπως πρέπει στους body shamers. Όπως και έγινε.

Συγκεκριμένα, η Selena δημοσίευσε στο TikTok Stories της, μια νέα δυνατότητα στην εφαρμογή όπου τα βίντεο εξαφανίζονται μετά από μόλις 24 ώρες (γνωστό χαρακτηριστικό του instagram). Στο βίντεο, η ίδια μιλάει απευθείας σε όλους τους body shamers της και παρόλο που πλέον έχει χαθεί από την εφαρμογή, αρκετοί λογαριασμοί θαυμαστών της το κατέγραψαν και το κυκλοφόρησαν.

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, με νέο hairstyle είπε: «Προσπαθώ να μείνω αδύνατη, αλλά πήγα στο Jack in the Box και πήρα τέσσερα tacos, τρία egg rolls, onion rings και σάντουιτς με πικάντικο κοτόπουλο. Αλλά ειλικρινά, δε με νοιάζει το βάρος μου γιατί ο κόσμος θα το κατακρίνει έτσι κι αλλιώς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fan Account (@selenagomezecu2.0)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε διάφορα σχόλια που έχει ακούσει για το σώμα της όλα αυτά τα χρόνια. «Είσαι πολύ μικρή», «Είσαι πολύ μεγάλη», «Αυτό δεν σου ταιριάζει». Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το μήνυμά της κοιτάζοντας κατευθείαν στην κάμερα λέγοντας: «Β*tch, είμαι τέλεια ακριβώς όπως είμαι. Ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα; Bye».

Το 2019, η Gomez μίλησε πρώτη φορά για τις «διακυμάνσεις του βάρους» της στο podcast Giving Back Generation. «Έχω λύκο και αντιμετωπίζω προβλήματα με τα νεφρά και την υψηλή αρτηριακή πίεση, επομένως αντιμετωπίζω πολλά θέματα υγείας και τότε ήταν που άρχισα να παρατηρώ περισσότερο την εικόνα του σώματος μου», είπε και πρόσθεσε: «Φταίνε τα φάρμακα που πρέπει να παίρνω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Και το πρόσεξα όταν ο κόσμος άρχισε να μου επιτίθεται για αυτό. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μόνο η αλήθεια μου. Τα κιλά μου ανεβοκατεβαίνουν, ανάλογα με το τι συμβαίνει στη ζωή μου».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Millie Bobby Brown: «Ανοίγεται» για την σεξουαλικοποίηση που υπέστη στο Hollywood ως ανήλικη

Kim Kardashian: Ο μάνατζερ του Ray J απειλεί να βγάλει δεύτερο sex tape – «Πάνω από το πτώμα μου»

Με πληροφορίες από wmagazine