Ο Βασίλης Μπισμπίκης, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» τόσο για την προσωπική ζωή του που ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει την επικαιρότητα όσο και για το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αγάπη του για το νησί της Κρήτης, ενώ μοιράστηκε και τη σκέψη να ζήσει μόνιμα εκεί, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως σε ό,τι αφορά την εξωστρέφειά του, δεν περιορίζει τον εαυτό του παρά τα επικριτικά σχόλια που ενίοτε εισπράττει, κυρίως σε ό,τι σχετίζεται με τις κοινές εξόδους του με την Δέσποινα Βανδή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με φανταστικούς ηθοποιούς. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μη κάνω τηλεοπτικά κάτι. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω» ανέφερε αρχικά.

«Η αγάπη μου προέκυψε από το σίριαλ “Η λέξη που δεν λες”. Έμεινα εκεί 7 μήνες σε ένα χωριό. Εκεί αγάπησα τον τόπο, τους ανθρώπους, οπότε πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Με γειώνει και βρίσκω τη ψυχή μου. Το σκέφτομαι να μείνω εκεί. Ψάχνω καιρό οικόπεδο. Δεν το έχω βρει ακόμα και ελπίζω να το βρω όπως θέλω» εξήγησε.

Όσον αφορά το πώς ο ίδιος βιώνει την αναγνωρισιμότητα, είπε: «Σιγά σιγά ψήνομαι από ό,τι έχετε καταλάβει. Δεν με ενδιαφέρει έχω λύσει αυτά τα θέματα κι ό,τι είναι να κάνω το κάνω. Και θα βγω και θα πιώ και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω».

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό και γιατί θέλουν να εισβάλουν τόσο στις προσωπικές ζωές των άλλων, αλλά δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.