Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε εφ΄όλης της ύλης, υπογράμμισε ότι η Στέλλα «τα έχει βάλει και με τον Αντρέα (Βρουλάκη). Του έχει κάτι νεύρα!», ενώ έδωσε και spoiler όσον αφορά στη σειρά αλλά και στο ρόλο της.

Η Στέλλα ήταν παρούσα στη δολοφονία του Νικηφόρου. «Χαμός χθες. Έκλαψε πολύς κόσμος» υπογράμμισε.

«Η βεντέτα έχει φουντώσει από ανθρώπους που ήλθαν στην Άνω Ποριά. Aπό τον Αντρέα ξαναρχίζει να φουντώνει το πράγμα. Πριν δεν υπήρχε πρόβλημα, μεταξύ τους τα είχαν λύσει, ήταν μια χαρά» είπε.

Η θέση της Στέλλας απέναντι σε όλο αυτό; «Δεν έχει να πάρει κάποια θέση. Νομίζω ότι όλοι θα σταθούν απέναντι στον άνθρωπο που ήλθε και θέλει να τα ανακατέψει όλα», τον Αντρέα Βρουλάκη. Φυσικά και «θέλει να κλείσει το Λάζαρο στη φυλακή, όσο πιο βαθιά γίνεται».

Οι ερμηνείες στο επεισόδιο της Δευτέρας υπήρξαν συγκλονιστικές, ιδιαίτερα αυτή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, ως Βασιλικής.

«Έρχονται πολλά επεισόδια με συγκλονιστικές ερμηνείες» λέει και συμφωνεί ότι «ήταν δύσκολη η σκηνή της δολοφονίας του Νικηφόρου για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, όπως κι αυτό που συμβαίνει στο χαρακτήρα της Βασιλικής από δω και στο εξής».

Πώς διαχειρίζεται συναισθηματικά η Στέλλα τη δολοφονία του Νικηφόρου; «Η Στέλλα ήταν παρούσα στη δολοφονία του Νικηφόρου. Κι είναι σε σοκ» από το γεγονός.

Ευγενία Σαμαρά: Τα γέλια στο backstage της δολοφονίας του Νικηφόρου

Παράλληλα, θυμήθηκε μια ιστορία από το backstage του γυρίσματος της σκηνής. «Η σκηνή του φόνου του Νικηφόρου μπορεί να είναι σοβαρή αλλά όταν μαζευόμαστε μαζί γίνεται μία χαζομάρα και μπορεί να μας πιάσει νευρικό γέλιο. Στη συγκεκριμένη σκηνή αυτό συνέβη» εξηγεί.

«Τραυματίζεται υποτίθεται και ο Στέλιος Μάινας (μαζί με το Νικηφόρο) και παίρνω τηλέφωνο το ασθενοφόρο να πω “χτυπήθηκε ένας άνθρωπος”. Κι έχω τον Μάινα απέναντι να μου κάνει νοήματα για δύο! Δεν μπορούσαμε να συνέλθουμε από τα γέλια με τον Στέλιο Μάινα!

Είναι ωραίο σε αυτού του είδους τα γυρίσματα, τα βαριά, να υπάρχει μια ελαφρότητα» προσθέτει, «για να εκτονώνεται ο οργανισμός. Και μετά να μπαίνεις και να παίζεις».

Επίσης, πηγαίνοντας πίσω σε backstage μαρτυρίες, τόνισε ότι η σκηνή με το χαστούκι στην Αργυρώ δεν γυρίστηκε πολλές φορές «ήταν και “κλεμμένο”».

Ευγενία Σαμαρά Σασμός

Ευγενία Σαμαρά: Θέλει να σταθεί στην οικογένεια Σταματάκη η Στέλλα

«Η Στέλλα, αν και είναι σε σοκ, θέλει πολύ να σταθεί στην οικογένεια Σταματάκη, να τη στηρίξει. Τη νιώθει σα δική της οικογένεια. Έχουν περάσει πολλά. Έχει στηρίξει τον Μαθιό, έχει στηρίξει τον Αστέρη, ήταν σε σχέση με τον Αστέρη, είναι φίλη με την Αργυρώ. Είναι πιο οικογενειακό το κλίμα.

Θέλει πολύ να τους στηρίξει. Και με τη Βασιλική έχει αναπτύξει κάποια σχέση. Θα είναι δύσκολα από δω και πέρα» από την άλλη «τα έχει βάλει και με τον Αντρέα. Του έχει κάτι νεύρα!».

Η Βασιλική φαίνεται ότι αρχίζει να ρίχνει ευθύνες για το θάνατο του γιου της. «Η Βασιλική θα περάσει στάδια του πένθους. Μίσος, οργή, εκδίκηση. Θα δούμε έναν άνθρωπο ο οποίος, λογικά, θα πάει σε αυτό το σημείο. Θα έχει πολύ οργή, θέλει να εκδικηθεί, θέλει να κάνει πολλά. Θα δούμε πού θα φτάσει».

Μπορεί να φτάσει σε ακραία σημεία; «Όταν πονάνε οι άνθρωποι φτάνουν σε ακραία σημεία. Κι αυτός δεν είναι ένας απλός πόνος. Έχασε το παιδί της».

Η ζωή της Στέλλας πώς θα είναι από δω και στο εξής; «Θα υπάρξουν εξελίξεις στη ζωή της Στέλλας. Κάποια στιγμή θα βρει έναν ώμο να ακουμπήσει. Θα είναι κάποιο νέο πρόσωπο που θα έλθει στο Σασμό, ένας νέος άνθρωπος και θα ξεκινήσει κάτι που ελπίζουμε να ευτυχήσει».