Μόλις λίγα 24ωρα μετά τον χωρισμό της με τον Σαμ Ασγκάρι, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο πως τίποτα δεν θα την ρίξει ψυχολογικά.

Η τραγουδίστρια της ποπ, που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει δύσκολα (με την εποπτεία του πατέρα της και μια αποβολή) κατηγορείται από τον Ασγκάρι για απιστία, ενώ έγιναν και αναφορές για ενδοοικογενειακή βία.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που συνηθίζει να κάνει περίεργες αναρτήσεις στο προφίλ της, έκανε ακόμα μία, φορώντας εσώρουχα και χορεύοντας ξέφρενα.

Να σημειωθεί πως πριν το εν λόγω βίντεο, η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει βίντεο με έναν άνδρα που της φιλούσε τα πόδια.

Η αίτηση διαζυγίου και η συμπεριφoρά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Σύμφωνα με την αμερικανική Sun, ο Σαμ έφυγε από το γάμο αφότου η συμπεριφορά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς γινόταν όλο και πιο ευμετάβλητη, με μια πηγή να λέει ότι «ξεσπούσε και φώναζε στο προσωπικό και είχε γελοίες απαιτήσεις».

«Η συμπεριφορά της έχει γίνει ανησυχητική και όλοι ανησυχούν γι’ αυτήν. Συμπεριφέρεται όλο και πιο ασταθώς και βρίσκεται σε ευάλωτη κατάσταση. Ο Σαμ σήκωσε όλο το βάρος και αυτό αποδείχθηκε υπερβολικό. Είναι λυπηρό να τη βλέπει κανείς τώρα» ανέφερε η πηγή στην αμερικανική Sun.

Μια άλλη πηγή δήλωσε πως η Μπρίτνεϊ είχε μια «περίεργη» εμμονή με τα μαχαίρια και πως τα πετούσε στους τοίχους και τα έκρυβε στο σπίτι. Έχει γίνει παρανοϊκή. Νομίζει ότι κάποιος την κυνηγάει και χρειάζεται μαχαίρια ως προστασία».