Γιόρτασε τον χωρισμό της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διοργανώνοντας ένα ξέφρενο πάρτι διαζυγίου προσκαλώντας έξι από τα αγαπημένα της αγόρια. Σύμφωνα με τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η 41χρονη τραγουδίστρια στο λογαριασμό της στο Instagram, ένας άνδρας με το όνομα Ντέιβ φαίνεται να της γλείφει το πόδι από το γόνατο μέχρι το μηρό. Μάλιστα, αυτός που τραβάει το βίντεο ακούγεται να δίνει οδηγίες: «Ξεκίνα από την μπότα, αδερφέ».

Στη συνέχεια, το κλιπ κόβεται απότομα δείχνοντας ακολούθως την Μπρίντεϊ Σπίαρς, την οποία κρατούν 4 άνδρες αγκαλιά δίπλα σε μία πισίνα, με την τραγουδίστρια να λέει: «Εντάξει, ωραία!».

«Όταν πας να συναντηθείς με έναν λεγόμενο φίλο και οδηγείς μια ώρα για κοτόπουλο. Μετά πρέπει να περιμένεις στο αυτοκίνητο και πρέπει να πας στην τουαλέτα. Τι κάνει λοιπόν μια bi@@@ σαν εμένα; Βάζω το πράσινο φόρεμά μου και εμφανίζομαι στους φίλους μου. Προσκάλεσα τα αγαπημένα μου αγόρια και έπαιξα όλη τη νύχτα!» έγραψε σε ανάρτησή της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Λίγη ώρα νωρίτερα, η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί ένα ακόμη βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, που την έδειχνε να καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της ενώ κυλιόταν σε ένα κρεβάτι υπό τους ήχους της διασκευής «I Put A Spell On You», της Άνι Λένοξ.

Η αίτηση διαζυγίου και η συμπεριφoρά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Όλα αυτά εν μέσω του χωρισμού – βόμβα από τον σύζυγό της Σαμ Ασγκάρι. Ο 29χρονος ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την τραγουδίστρια μετά από 14 μήνες γάμου τον περασμένο μήνα, με την είδηση να γίνεται τώρα γνωστή.

Σύμφωνα με την αμερικανική Sun, ο Σαμ έφυγε από το γάμο αφότου η συμπεριφορά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς γινόταν όλο και πιο ευμετάβλητη, με μια πηγή να λέει ότι «ξεσπούσε και φώναζε στο προσωπικό και είχε γελοίες απαιτήσεις».

«Η συμπεριφορά της έχει γίνει ανησυχητική και όλοι ανησυχούν γι’ αυτήν. Συμπεριφέρεται όλο και πιο ασταθώς και βρίσκεται σε ευάλωτη κατάσταση. Ο Σαμ σήκωσε όλο το βάρος και αυτό αποδείχθηκε υπερβολικό. Είναι λυπηρό να τη βλέπει κανείς τώρα» ανέφερε η πηγή στην αμερικανική Sun.

Μια άλλη πηγή δήλωσε πως η Μπρίτνεϊ είχε μια «περίεργη» εμμονή με τα μαχαίρια και πως τα πετούσε στους τοίχους και τα έκρυβε στο σπίτι. Έχει γίνει παρανοϊκή. Νομίζει ότι κάποιος την κυνηγάει και χρειάζεται μαχαίρια ως προστασία».