Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μίλησε για πρώτη φορά μετά την είδηση του χωρισμού της από τον σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι.

Η τραγουδίστρια κατέφυγε στο Instagram για να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της έπειτα από αυτή τη θλιβερή αλλαγή στη ζωή της.

«Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Σαμ και εγώ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να είσαι με κάποιον, οπότε, είμαι λίγο σοκαρισμένη», ανέφερε η Σπίαρς.

«Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, γιατί ειλικρινά δεν αφορά κανέναν!!! Αλλά, δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο ειλικρινά!!!», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Με κάποιο τηλεπαθητικό τρόπο έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου από φίλους και σας ευχαριστώ !!!

Το παίζω δυνατή εδώ και πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό!!!», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

«Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και τα δάκρυα μου για το πώς αισθάνομαι πραγματικά αλλά (για) κάποιον λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου!!! Αν δεν ήμουν ο δυνατός “μαχητής” του πατέρα μου, θα με έστελναν μακριά σε μέρη για να με φτιάξουν οι γιατροί!!!

Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια!!! Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων… όχι υπό όρους!!!! Έτσι θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ!!!

Και στην πραγματικότητα τα πάω πολύ καλά!!! Εν πάση περιπτώσει να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!», έγραψε στο τέλος η ποπ σταρ.

Η δήλωση της Σπίαρς ήρθε μόλις δύο ημέρες μετά την επιβεβαίωση ότι το ζευγάρι οδεύει προς διαζύγιο μετά από 14 μήνες γάμου.