Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς, How I Met Your Mother, Neil Patrick Harris, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για ένα αστείο που πρόσβαλε την μνήμη της Amy Winehouse. Ειδικότερα, τα τελευταία 24ωρα επανήλθε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε σε πάρτι Halloween, τρεις μήνες μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας. Τότε είχε χαρακτηριστεί ως αηδιαστικό, από τους χρήστες του Twitter.

« Μια φωτογραφία επανήλθε πρόσφατα από ένα πάρτι με θέμα το Halloween που είχαμε διοργανώσει με τον σύζυγό μου (David Burtka) πριν από 11 χρόνια. Ήταν λυπηρό τότε, και παραμένει λυπηρό τώρα. Η Amy Winehouse ήταν ένα ταλέντο από εκείνα που υπάρχουν μια φορά σε κάθε γενιά και λυπάμαι για κάθε κακό που προκάλεσε αυτή η εικόνα», είπε ο Harris σε δήλωση του στο Entertainment Weekly Monday.

Πιο συγκεκριμένα, το γλυκό «απεικόνιζε» το πτώμα της Amy Winehouse. Έδειχνε το πρόσωπό της να βρίσκεται σε ένα κρεβάτι νεκροτομείου, χωρίς το ένα της μάτι και το στόμα ανοιχτό, αποκαλύπτοντας τα ματωμένα δόντια.

Neil Patrick Harris

Η φωτογραφία μπορεί να τραβήχθηκε 11 χρόνια πίσω, ωστόσο έχει βρεθεί στην επικαιρότητα ξανά, απογοητεύοντας τους θαυμαστές του ηθοποιού. Η Amy Winehouse πέθανε ένα χρόνο αργότερα, στις 23 Ιουλίου 2011, από υπερβολική δόση αλκοόλ. Ήταν μόλις 27 ετών.

«Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η Amy Winehouse πριν και μετά τον θάνατό της είναι τρελά αηδιαστικός. Της άξιζε κάτι πολύ καλύτερο. Επίσης f–k you Neil Patrick Harris», ήταν ένα από τα πολλά αρνητικά σχόλια στο Twitter.

Με πληροφορίες από Mirror

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η Megan Fox τερματίζει το κριντζόμετρο: «Έκανα τρύπα στο καβάλο του ρούχου μου για να κάνω σεξ με τον Machine Gun Kelly»

Eva Mendes: Ποιο είναι το deal που έχει κάνει με τον Ryan Gosling για τις δουλειές στο σπίτι;

Η Julia Fox πήγε για ψώνια στο σουπερμάρκετ με τα εσώρουχα γιατί…μπορεί